Jeśli ktoś chce pograc w WoW to jest dobra okazja. Dotychczas w trial można było grać 10 dni. teraz to ograniczenie zostalo zdjęte i na darmowej wersji można grać do końca świata lecz lvlowac tylko do 20 poziomu :D jeśli ktoś chce sprobowac to polecam stream wow trial który waży 100 mega nic więcej ściągać nie trzeba a gra się normalnie
jeśli ktoś chce sprobowac to polecam stream wow trial który waży 100 mega nic więcej ściągać nie trzeba a gra się normalnie
Trzeba. Wszystko ściąga się w trakcie gry, więc opcja ta jest nie zalecana dla osób ze słabym łączem internetowym.
No nie wiem ja tam nie zauwazylem żeby u mnie się coś pobierało poza tym na 1mega łączu zadnych zgrzytów nie było. jeśli nawet się sciaga to chyba nie wszystko tylko bieżące pliki które są niezbędne
Może lepiej sprawdz co?:) 100 mega i grasz a co dalej to już sprawa pobierania a ja o trialu stream mówię który tyle waży
Jedno pytanie, po ciul niekończenie długi trial, skoro 20 lvl da się wbić 1 dnia?
Później można kupic pełną wersję :) przecież to jest normalny zabieg marketingowy reklamowy. graczy wowa ubywa
geeshu -> super twinka, nie może gadać na czacie, nie może tradować i dostaje expa z każdym bg i wraz z rozwijaniem porfek.