Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Trening bramkarski bez partnera..

28.06.2012 22:09
Devorels
1
Devorels
66
The Phenomenal One

Trening bramkarski bez partnera..

Witam, od jakiegoś czasu stoje na bramce idzie mi to jako tako i od jakiegoś czasu jestem na tej pozycji, chcę się jednak rozwijać tyle że jest problem, mianowicie nie mam z kim grać. Nie wiem jak trenować niektóre rzeczy , np. Rzut w nogi, Rzut karny, rzuty wolne i strzały z podań. Dajcie jakieś rady proszę.

28.06.2012 22:24
Mac94
2
odpowiedz
Mac94
87
Inner Peace

eee...znajdź z kim trenować?

28.06.2012 22:25
3
odpowiedz
zanonimizowany425280
118
Legend

Nie wiem jak trenować niektóre rzeczy , np. Rzut w nogi, Rzut karny, rzuty wolne i strzały z podań.

Co ty chcesz trenować?
1. Co to jest "Rzut w nogi"?
2. Nikt karnego Ci bronić nie karze, nie ma skutecznej metody. Albo mega refleks albo mega fart.
3. ??? Ustawić się nie umiesz?
4. "Strzały z podań" aha

28.06.2012 22:30
Devorels
4
odpowiedz
Devorels
66
The Phenomenal One

dobra [3]

1. Rzut bramkarza w nogi to taki gdy zawodnik biegnie wprost na ciebie a ty zabierasz mu piłkę z pod nóg.
3. Umiem, ale chodziło mi że z wolnego na podania i z podania strzelają np. z główki.
4. Idzie na ciebie 2 zawodników skrzydłowych którzy podają sobie piłkę a trafia sie drużyna której nawet nie chce się ich kryć ( u mnie to częste -.-) i chodzi mi tu głównie o wyczucie.

28.06.2012 22:55
5
odpowiedz
zanonimizowany766738
21
Konsul

Praktyką, po prostu broń, idź na boisko, jak ktoś gra, zapytaj czy możesz u nich bronić itd, z czasem to wszystko samo automatycznie będzie się rozwijać... wiem co mówię.

Forum: Trening bramkarski bez partnera..