Kupował ktoś kiedyś transmisję jakiegoś meczu na Onecie ? Dzisiaj Barca vs Milan, chciałbym obejrzeć w dobrej jakości i bez ściny. http://ligamistrzow.onet.pl/barcelona-milan,113646,stream.html
Cena jest mała, więć się zastanawiam nad kupnem. To jak, kupował ktoś ? Jak działa i jaka jakość.
Ja ostatnio oglądałem mecz Dortmundu i jestem umiarkowanie zadowolony. Nie jest to jakość HD ale daje radę, u mnie nic nie ścinało i o to chodzi. Nie wiem czy jakość nie zależy od szybkości łącza bo podczas transmisji raz wyostrzało obraz a raz było trochę więcej pikseli :) Płatność SMS bezproblemowa. Polecam założyć najpierw konto na tym serwisie Onetu bo jak się nie będzie zalogowanym i zamknie się przeglądarkę to transmisja może przepaść...
edit: dziś też wykupiłem mecz Barcy z Milanem :)
Regis bodajże kiedyś wykupił dostęp na Onecie to ciekawego meczu LM. Z tego co kojarzę nie dał rady oglądać bo się ciągle zacinało.
Ja drugi mecz tak oglądam, już wiem, że będę to robił praktycznie zawsze - raptem 5 zł, a nie ścina, a jakość zadowalająca.
Jak wyżej, cieszę się że skorzystałem z rady - za piątaka obejrzałem mecz w dobrej jakości i bez ścin. Co prawda koszmarny mecz, ale...
[11] ten serwis z "weeb" w nazwie to jedno wielkie g*wno. Wykupiłem dziś konto premium (dobrze że na 1 dzień tylko) i nie szło nic obejrzeć. A jak jakimś cudem udało się włączyć inny kanał to ścinało niemiłosiernie (na 10 MB/s). Odpuściłem sobie LM i oglądałem tennis w HD bez żadnych przycięć na ipli.
Takich serwisów jak podane w [11] to lepiej unikać, nie tak dawno był w dym wśród polonii, jak pewien znany serwis zwinął się z dnia na dzień, a po kasie z premium ani śladu.
Ostatnio jest nagonka na tego typu serwisy, na razie jeszcze się bronią, ale czort wie co będzie dalej. Ja bym unikał płacenia komukolwiek, kto nawet nie przyznaje się gdzie ma siedzibę w Polsce - może jakieś grosze jeszcze można zaryzykować, ale większych pieniędzy lepiej im nie płacić.