Witam.
Orientuje sie ktoś może jak udostepnic tomtoma komuś z systeme android lub ios bo z tego co słyszałem to tomtom można przesłać do 5 osób ale nigdzie nie moge znaleść jak to zrobić.
dzieki pozdrawiam.
Pewnie umiejętność czytania ze zrozumieniem tez w niektórych przypadkach nie istnieje.
Przeczytaj dokladnie czego op szuka.
Abstrahując juz od faktu ze zle wkleiles link i tez nie istnieje (o na koncu do usunięcia)
A co do tematu to nie tyle mozna przesłać co można używać aplikacji przypisanej do konta na wielu urządzeniach, pytanie czy owe 5 osób jest godne zaufania i jesteś gotow podzielić się z nimi swoim loginem
nie istnieje...
Ee to trzeba bylo tak od razu to ja mam jeszcze propozycje zeby z torrentow sciagnac
Btw na ios jest osobny login do app store ale ciagle nie jest to to samo o co pyta op
No pacz jakie te twórce gupie, kupiłem parę programów w Play store i cholibka jak się dorobiłem tableta to się po zalogowaniu częśc nawet sama zainstalowała na nowym urządzeniu a reszta ręcznie bez nijakiej dopłaty, no gupie te programisty jak but...
Zależy z kim autor się chce tym dzielić, w rodzinie czy firmie problemu nie widzę, znajomym bym już nie zaufał. W sumie to nawet jest to rozwiązanie bezpieczniejsze niż oddanie dziecku smartfona z pełnym dostępem i własnym kontem, tak jak będzie latorośl chciała sobie coś zainstalować będzie musiała przyjść z tym do mnie po autoryzację.
Ale rozumiem jako twórca treści mobilnych, czy czego tam, zapewne stoisz na stanowisku że taka akcja np w ramach rodziny czy firmy to okradanie cię z kaski...
Dzieki wszystkim za odpowiedz.Z tego co sie orientuje to ponoć po zakupie tomtoma na androida lub ios można go wysłać do 5 osób niezależnie od systemu ale tak jak mówie nigdzie nie moge znaleść o tym żadnych informacji a ponoć da sie to zrobic bo sama aplikacja to pokazuje.
[7] alez oczywiscie, na takim iphone mozesz instalowac nawet na 10 urzadzeniach - ale to wszystko w obrebie jednego konta - nie dziesieciu, pieciu czy nawet dwoch.
wracamy tutaj do tematu "czytanie ze zrozumieniem".
[9] --> to czego nie rozumiesz w tym tekście?
nie tyle mozna przesłać co można używać aplikacji przypisanej do konta na wielu urządzeniach