Tomb Raider: Survival Edition i muve

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
04.03.2013 21:13
1
odpowiedz
zanonimizowany740265
24
Centurion

Tomb Raider: Survival Edition i muve

Powitać wszystkich gol'owiczów.
Więc tak...Zakupiłem Survival Edition z muve'a i w szczegółach zamówienia było napisane, że Tomb Raider jest w polskiej wersji językowej. Mam oczywiście dowód tego faktu w postaci zdjęcia pulpitu. Niestety po otrzymaniu paczki okazało się, że gra jest po ANG, I teraz pytanie. Jeśli wina leży po stronie muve'a i mam tego dowody to mogę liczyć na polską wersję? Nie będzie wielkiej dramy jak będę zmuszony grać w angielską wersję, ale oszukiwanie klienta to to już trochę przegięcie... Wszelkie rady w negocjacji mile wdziane ;D

04.03.2013 21:27
Duality
2
odpowiedz
Duality
86
Konsul

Dodaj kod do Steama i będziesz miał możliwość pobrać PL wersję.

04.03.2013 21:37
3
odpowiedz
zanonimizowany740265
24
Centurion

Już sciągnąłem tyle ile dało radę i mam do wyboru 2 azjatyckie języki, czeski,rosyjski, angielski i jeszcze jakiś którego nie pamiętam, ale na 100% nie było polskiego.

04.03.2013 21:46
nagytow
4
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

Jezyk wybierasz albo bezposrednio na Steamie albo juz w grze. Jesli na Steamie nic nie ma to zostaw angielski. Niektore gry ustawiaja jezyk gry na taki w jakim chodzi Steam, wiec miej Steama po polsku.

04.03.2013 22:10
5
odpowiedz
zanonimizowany740265
24
Centurion

Steam'a mam oczywiście w polskim języku, a grę będzie można odpalić dopiero po północy, więc tego sprawdzić nie mogę. Chociaż dawno się nie spotkałem z zamianą języka już w grze hmm... Tak czy inaczej, dzięki za sugestie ;)

04.03.2013 22:29
nagytow
6
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

To nie takie rzadkie, calkiem swiezy przyklad to Trine 2. Kiedys np Portal 2 czy Orcs Must Die nie mialy na Steamie wyboru jezyka polskiego, ale jesli Steam byl po polsku to one tez sie wlaczaly po polsku.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl