https://www.youtube.com/watch?v=6xSpISNk-xs&list=UUP_7RUWL5t1emd1ptIctOzQ
Mozecie czuc sie bezpieczni, aczkolwiek pamietajcie, ze my rowniez mamy forumowego Bonzo - hakera. Zgadnijcie kto nim jest? ]:->
wysiak od zawsze byl forumowym hakerem a potem ktos mu wjechal na gmaila i sie skonczyla fama, teraz jest tylko botem.
Przeglądam niemal codziennie forum i zauważyłem że masz straszny ból dupy do tego całego kęsika. Gościowi sprawia radość prowokowanie ludzi i tyle, jak widać tobie również.
ps filmiki tego bonza są tak gowniane, że nawet yt niechce mi ich zbuforować.
Bonzo - hakera. Zgadnijcie kto nim jest?
Oj Ariacchi...
Pewnie o mnie chodzi.
LOL, ale co ty o kęsiku gadasz jak ja nawet o nim nie pomyslalem piszac tego posta.
Bizon - Czemu zeedytowales posta? :)
Bo nie chciałem spamić nowym.
To o mnie chodzi? ;)
Tak na marginesie, co to jest "pyta gówna"?
A tak na drugim marginesie to "da się zhakować pytę gówną" - trudne i nie dla wszystkich "pyt", ale możliwe.
Bonzo jest niedorozwinięty, ma kobiete z patologii, ich wspólne filmy są obrzydliwe nie wiem z czego tu się śmiać, gość jest chory
archiveDB --> Trzy nieprawdy w jednym zdaniu - "wysiak" to moja najmlodsza ksywka, wiec na pewno nie byl "od zawsze" (sporo wczesniej byli "wysiu" i "wysia", ale dostali gwiazdki, wiec musialem zmienic), nigdy nie bylem hakerem, i nigdy nikt mi nie wjechal na gmaila...