Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: The Sims 3 - cracki

14.03.2013 19:31
1
zanonimizowany904561
2
Junior

The Sims 3 - cracki

Witam, to mój pierwszy post na tym forum.
Chodzi mi o grę The Sims 3 oczywiście. Otóż podstawę mam oryginalną, ale także chciałbym mieć dodatki (z internetu, np. torrenty). I z tym zaczyna się problem. Nie mam słów już do tego :-) Chciałbym zcrackować The Sims 3 Pokolenia, więc najpierw wklejam do podstawy crack (chyba dwa pliki: ts3.exe i dll.host) i oczywiście zamieniam ze starymi, aby się nie kłóciły. Gdy uruchamiam już Launchera przez ikonę The Sims 3, nagle Windows zaczyna szukać problemu jego zamknięcia i oczywiście się wyłącza. Nie wiem co z tym zrobić, siedzę już nad tym kilka dni. Także Zwierzaki czekają w kolejce do instalacji. A nawet jeżeli bym włączył Simsy od razu z folderu (chyba ts3w.exe), to i tak się wyświetla, że brak płyty The Sims 3 Pokolenia. Chciałbym powiedzieć, że akurat Pokolenia pożyczyłem od koleżanki, więc z oryginału obraz płyty (.iso) mi z nieba ni spadnie, jeżeli byłaby taka konieczność. Za to Zwierzaki już mam z Interenetu. Proszęęęęęęę, pomóżcie!!! (Windows 7)

14.03.2013 19:33
ArtoseruS
2
odpowiedz
ArtoseruS
75
Zero Trzy

Jeśli nie potrafisz zrobić tak banalnej rzeczy, jak instalacja i crack'owanie TS, to się zajmij lepiej czymś innym.

Na tym forum nie pomaga się piratom - regulamin.

14.03.2013 20:34
3
odpowiedz
zanonimizowany712369
21
Pretorianin

Znam fajną stronkę z której możesz pobrać wszystkie dodatki do TS: http://store.origin.com/store/eaemea/DisplayCategoryListPage/categoryID.11242700

Mam nadzieję, że pomogłem :)

05.04.2013 23:43
4
odpowiedz
zanonimizowany911546
1
Junior

masz zlego cracka. gra z neta podpieta pod oryginal ma tego cracka : [link] filecom.net/xztmCWE

Forum: The Sims 3 - cracki