Słuchajcie zacząłem grać w The Forest, buduje sobie schronienie, zbieram żarcie itd. itp. aż w końcu przyłazi cała wataha tubylców, no nie da rady im podołać i budze się w jaskinii...i tu pytanie, co ja mam tam zrobić? Wybiłem tubylców, pozbierałem ich głowy i członki i pojawiają się mutanty i kończy się na YOU SURVIVED 5 DAYS i mogę tylko loadować gre i próbowac od początku :/ Mam starać się ominąc mutantów i wyjść na powierzchnię czy jak?
Jaskinia ma wyjście na zewnątrz. Pamiętaj, że to wersja ALPHA, czyli w zasadzie BARDZO BARDZO okrojona wersja gry w początkowym stadium. Więc gra oferuję zabawę na 1-2 godziny. To wersja, aby ją testować :)
Włącz peaceful mode. Chyba w 03 go dodali. Z jaskini można wyjść.
To nie jest gra tylko demonstracja gry która powstanie. Pobiegaj, zbuduj parę rzeczy, ale to tyle.
Wiem, że to alpha, wiem, że do pełnej wersji daleko ale ludzie grają w to po XX godzin ;) Mi chodzi tylko o jaskinię i to, że nie umiem z niej wyjść, ech :/
Na pewno jest wyjście. Powspinaj się na skały przy ścianach i poszukaj, nie jest zbyt mocno zaznaczone.
Póki co 10 dzień u udało mi się nie zginąć ani nie zostać porwanym do jaskini ;)