Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition - ulepszanie grafiki

20.07.2013 20:43
1
zanonimizowany755084
67
Generał

The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition - ulepszanie grafiki

Kupiłem sobie niedawno Skyrim LE i chciałem koniecznie zaaplikować sobie lepszą , bujniejszą roślinność , wodę HD i tekstury HD tyle że nie za pomocą programu nexus lub tym podobne a od razu gotowe pliki do wklejenia. Kiedyś gdy grałem w piracką wersje by sprawdzić dobrze tą grę , ściągnąłem gdzieś z chomikuj.pl ale teraz nie mogę tego znaleźć , może ktoś pomóc?

20.07.2013 22:10
marcin00
👍
2
odpowiedz
marcin00
105
Forumowy Wilk

"Kiedyś gdy grałem w piracką wersje by sprawdzić dobrze tą grę" - to (za przeproszniem) rozjebało mnie; piracenia w ten sposób nie usprawiedliwisz ;)

Wracając do tematu - Google nie boli; wejdź na różne fanpage o Skyrimie, przejrzyj forum GOLa jak i materiały publicystyczne - jest też taka seria o modach(https://www.gry-online.pl/newsroom/najlepsze-modyfikacje-08072013-min-project-brazil-nihilum-dniepr-i-caveman2cosmos/zf13245) i tam na pewno coś było i chyba dosyć niedawno

21.07.2013 01:57
3
odpowiedz
zanonimizowany755084
67
Generał

ale czy ja się gdzieś usprawiedliwiam? chyba szczerze napisałem że grałem w pirata bo gra miała masę błędów i nie będę jak idiota płacić za coś co by mnie miało doprowadzać do szału. To są argumenty , nie tłumaczenie się czy usprawiedliwianie

Forum: The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition - ulepszanie grafiki