Witam.
Szukam testów na kartę motorową... szukałem różnych w google ale może coś polecicie.
Z góry dzięki.
w szkole Ci powinni dać
To co napisał mój poprzednik. Jeżeli chodzisz do gimnazjum to zapytaj się wychowawcy o test na kartę motorowerową. Ja zdawałem w gimnazjum i wyglądało to tak, że przyjeżdżała Policja, ustawiała słupki i jazda ;] Głównym warunkiem jest posiadanie skutera ;] Jeżeli nie masz, to musisz od kogoś pożyczyć, a jeżeli masz to problem z głowy!
Ze skuterem problemu nie ma ale jeśli chodzi jakieś testy najlepiej trudne żebym sie wyuczył bo jutro pisze test i pasuje zdać.
ten test robiłem i za każdym razem zaliczam... najlepiej dawajcie na 25 pytań jednokrotnego wyboru bo taki podobno ma być jutro na teście
Jak tu nie masz problemu to dasz. Z jednokrotnym wyborem powinno być jeszcze łatwiej.
niby tak ale zawsze lepiej poćwiczyć różne typy testów, chce mieć pewność że jutro zdam
Najważniejsze to dobrze ogarnąć kto ma pierwszeństwo. Reszta to pikuś. I przy jednokrotnej odpowiedzi naprawdę jest lajtowo.
ja pisalem w gimbazie 2 lata temu. Teścik prosty bodajże 10 pytań w tym 2 krzyzowki i opisać znak. Test A B C D czyli standard. @ punkty wolne czyli trzeba miec 8 zeby zdac. Zdałeś teorie idziesz na praktyke. Kolejny banał. Na lajcie każe ci przejechać kółko po miasteczku ruchu <u nas przy szkole jest> bez patrzenie na znaki ani nic innego i masz papierek. Więcej bylo problemu z podbiciem niż ze zdaniem ;d a przynajmniej 4 lekcje nam zlecialy bo sie policja spoznila :D