Witajcie!
To już aż piąty (pierwszy był 2v2) turniej organizowany przez nas, jak i tym razem zapisała się także elita PvP w Polsce. Stwierdziłem, że dobrym pomysłem będzie rozreklamowanie go także tutaj, może tym razem ktoś wygra z głównym faworytem? :P
Jeśli ktoś chce się zapisać to tutaj: http://terrazone.pl/threads/czwarty-puchar-1v1-zapisy.5291/
Dnia 30 września odbędzie się czwarty puchar TerraZone 1v1. 29 września zostanie podane drzewko walk a także ich godziny. Została przygotowana specjalna arena pod to wydarzenie. Do wygrania jest VIP dla miejsc na podium. Każda walka dzieli się na 3 rundy. Osoba która wygra 2 z nich - wygrywa walkę i tym samym przechodzi dalej w tabeli. Wyjście z areny, oszukiwanie bądź łamanie reguł dyskwalifikuje osobę z dalszej rozgrywki pozwalając jej przeciwnikom przejść dalej.
Mały regulamin pucharu (może ulec zmianie):
a. Zabronione jest używanie buffów:
- Gravitation Potion
- Orb of Light
- Fairy Bell
- Invisibility Potion
- Werewolf
b. Zabronione jest używanie następującej broni:
- Star Cannon
- Sandgun
- Sticky Bomb
- Bomb
- Granade
- Dynamite
- Ice Rod
- Megashark
- Flamethrower
- Rainbow Rod
- Cursed Flames
- Light Disc
c. Zabronione jest używanie następującej amunicji:
- Cursed Bullet
- Meteor Shot
- Cursed Arrow
- Holy Arrow
Do wygrania jest VIP dla miejsc na podium.
Och, ach, och. VIP na serwie to marzenie każdego gracza.
Jeżeli ktoś bierze udział tylko po nagrody, to niestety, ale jest żałosny :). To jest celowo drobny "upominek".
Jeżeli ktoś bierze udział tylko po nagrody, to niestety, ale jest żałosny :). To jest celowo drobny "upominek".
No w końcu to turniej. Po coś się bierze udział. Jeżeli to nie byłaby terraria ale coś, gdzie zwycięstwem można byłoby się zachwycać to co innego. A tak to raczej śmierdzi reklamą w formie turnieju.
To gdzie niby można się zachwycać zwycięstwem? Myślisz, że tutaj jest tak prosto? To powodzenia :).
Reklamą? Jedyny portal o Terrarii w Polsce, konkurencji nie ma, no to raczej nie ma potrzeby reklamować, jak ktoś chce więcej, to przychodzi do nas i tyle.
Jedyny portal o Terrarii w Polsce, konkurencji nie ma
3 strony w google, 4 inne serwisy.
Jest jeszcze drugi, ale upadł. Może przesadziłem z ilością, ale nie mów że konkurencji brak. Poza tym nie twierdź też, że nie robicie tym reklamy, bo to nie jedyny serwer polski.
spoiler start
Nie mam zamiaru teraz szukać, samemu można znaleźć.
spoiler stop
Ano własnie, mówiłem. Coś tam o jednak o Terrarii jednak wiem ;). Czy to o scenie polskiej, czy o PvP.
W każdym razie zapraszam :D