Wypiołem swoje i teraz mnmam pytan9ie. Czy wypada pytań koleżków co dostali pod choinkeeee,
Nie wypada, według zasad survival virre jest to potwarz, w średniowieczu było to równe, albo gorsze od rzucenia w twarz rękawicy. Jeżeli zapytasz jakąś damę ma ona obowiązek powiedzieć o tym partnerowi, który musi cię nauczyć dobrych manier, albo zostanie uznana za równego tobie prostaka.
Musiała być niezła imprezka! :D
Aż się zdziwiłem, że takie głupoty wypisałeś...
Pokrętne są manowce ludzkiego umysłu na używkach. Ale żeby tylko jedna gwiazdka w takim stanie?
Ale jak ja mam się przed tym uchronić? Pamietam nawet, że po zbanowaniu na teamspeaku próbowałem się jeszcze raz z nim połączyć przelogowywując się na steamie (wtf?).
Macie może jakąś rade jak zablokować sobie możliwość korzystania z komputera gdy się jest troszku wciętym?
Czytając to wczoraj, wiedziałem że będzie moralniak.
Dobrym sposobem jest uświadomienie faktu, że się robi w tym stanie pajaca z siebie jak i innych użytkowników serwisu.
Ktoś kto dyskutuje z kolegami o tym co dostali pod choinkę, zdecydowanie nie powinien spożywać alkoholu.
Aż się zdziwiłem, że takie głupoty wypisałeś...
przecież to forumowy troll i nadworny kretyn... ja bym sie zdziwił gdyby napisał coś mądrego
Nie wypada pytac.