Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Telewizor LG 26"

12.10.2013 10:19
😒
1
JÓZEK2
163
Generał

Telewizor LG 26"

Mam pytanko do posiadaczy tegoż TV LG 24MN33D. Czy ja nie umiem, nie kumam, nie dostrzegam ale nie widzę w nim opcji podłączenia go do zew. zestawu głośników. Kombinowałem z wtykami "czincz" ale d...pa. Nawet gniazdo mini jack widnieje jako "audio in". Dźwięk tegoż tv nie zachwyca, więc chciał bym go "uzewnętrznić'. Czyżby nie można ??!! Dziwne doprawdy.

12.10.2013 11:37
2
odpowiedz
zanonimizowany858626
26
Senator

Dlaczego dziwne? To nie telewizor z wyższej półki.
Po pierwsze 24 cale, po drugie http://www.lg.com/pl/monitory/lg-24MN33D - nie ma wyjścia audio.

12.10.2013 11:51
3
odpowiedz
JÓZEK2
163
Generał

Pomyłeczka, 24". Baz jaj. To trzeba "wyższej" półki żeby było wyjście chociaż na słuchawki ? ? Kpiny !!! :/
P.S. Tak jak w tym kawale za komuny. Była limuzyna pt. Syrenka i jej wersja luksusowa bo miała... trzecią popielniczkę.

12.10.2013 13:25
QamilekQ
4
odpowiedz
QamilekQ
106
Wisła Kraków

Ale to jest stary telewizor, czego ty wymagasz? By maluch miał wspomaganie?

12.10.2013 14:57
Flyby
😊
5
odpowiedz
Flyby
247
Outsider

To jest zdaje się w ogóle (brak wyjścia na słuchawki) wielce "oryginalna" cecha skądinąd dobrych telewizorów LG ;) Wielce "oryginalna" bo wielce niefortunna. Mam ciut starszy telewizor 32-calowy LG i tez daremnie w swoim czasie szukałem w nim wyjścia na słuchawki ;) Dopiero ostatnio kupiony Samsung o tejże samej wielkości ekranu, miło mnie w tym względzie zaskoczył.. ;) Nie jestem w stanie zresztą zrozumieć dlaczego telewizory LG (pewnie nie wszystkie) nie posiadają takiego "bajeru" ;) Przecież używanie słuchawek jest w wielu sytuacjach po prostu niezbędne. Brak takiej możliwości źle świadczy o producencie, bardzo źle..

Forum: Telewizor LG 26"