Mam pytanko do posiadaczy tegoż TV LG 24MN33D. Czy ja nie umiem, nie kumam, nie dostrzegam ale nie widzę w nim opcji podłączenia go do zew. zestawu głośników. Kombinowałem z wtykami "czincz" ale d...pa. Nawet gniazdo mini jack widnieje jako "audio in". Dźwięk tegoż tv nie zachwyca, więc chciał bym go "uzewnętrznić'. Czyżby nie można ??!! Dziwne doprawdy.
Dlaczego dziwne? To nie telewizor z wyższej półki.
Po pierwsze 24 cale, po drugie http://www.lg.com/pl/monitory/lg-24MN33D - nie ma wyjścia audio.
Pomyłeczka, 24". Baz jaj. To trzeba "wyższej" półki żeby było wyjście chociaż na słuchawki ? ? Kpiny !!! :/
P.S. Tak jak w tym kawale za komuny. Była limuzyna pt. Syrenka i jej wersja luksusowa bo miała... trzecią popielniczkę.
To jest zdaje się w ogóle (brak wyjścia na słuchawki) wielce "oryginalna" cecha skądinąd dobrych telewizorów LG ;) Wielce "oryginalna" bo wielce niefortunna. Mam ciut starszy telewizor 32-calowy LG i tez daremnie w swoim czasie szukałem w nim wyjścia na słuchawki ;) Dopiero ostatnio kupiony Samsung o tejże samej wielkości ekranu, miło mnie w tym względzie zaskoczył.. ;) Nie jestem w stanie zresztą zrozumieć dlaczego telewizory LG (pewnie nie wszystkie) nie posiadają takiego "bajeru" ;) Przecież używanie słuchawek jest w wielu sytuacjach po prostu niezbędne. Brak takiej możliwości źle świadczy o producencie, bardzo źle..