jaki telefon polecacie do max. 700zł
Musi spełniać te wymagania: | aparat min. 5 Mpix | Wi-Fi | ekran dotykowy |
up.
Używany S8500.
se xperia x10 mini pro jest do d*** mały ekran (nie wygodny) poszukaj ifona 3g aparat ma troche słabszy niż byś chciał ale robi i tak genialne zdjęcia a ekran jest duży i bardzo wygodny
Aparat 2 mpx nie może być tak dobry, jak świetna optyka 5 mpx z SE ;)
Żona ma X10 mini pro i jest to świetny aparacik.
zartujesz chyba? ten telefon to dno i metr mulu, a jesli ma chlop do wydania 7 baniek to juz w ogole
poszukaj uzywanego milestone'a ktory w tej kategorii bije na glowe inne telefony
No ja jestem w takiej samej sytuacji;p Bardzo bym chciał kupić Nokie C6 ale wszyscy mi odradzają bo ma symbiana;/
Samsung Galaxy Ace, mam od niedawna i jestem bardzo zadowolony. Android, aparat 5mpx, świetnie działający ekran dotykowy, dobre parametry techniczne... poza tym bardzo pasuje mi design - telefon świetnie wygląda. :D
Ale miedzy symbianem a androidem jest naprawdę taka duża różnica? Ja mam aktualnie samsunga SGH E250 takze jestem laikiem, naprawdę odczułbym różnice?
[9] bo symbian nie jest trendy i cool :> Nie przejmuj sie, ja na swoja N8 nie narzekam
No właśnie;p Mam mozliwosć kupienia nówki za 500zł i sie zastanawiam czy nie kupić kolor biały