Witajcie,
Zgubiłem telefon HTC Mozart 7 (był z Windowsem).
Przyszedł czas sobie zakupić nowy a już od dawna przestałem się zagłębiać w tematykę nowoczesnej technologii telefonów. Znam tylko podstawowe rzeczy a to może być mało. Wiem że to też nie za dużo pieniędzy ale niestety nie stac mnie na droższy. Telefon może być używany ale oczywiście musi być sprawny :)
HTC który zgubiłem był z Windowsem, na początku gdy go kupowałem wydawało mi się że Windows zwojuje rynek, ale okazało się na odwrót, z czasem zaczął mnie nawet drażnić...
Prośba do Was... moglibyście mi poradzić jakiś telefon tak do 500zł (może być nieco droższy nawet) i jednym zdaniem chociaż napisać dlaczego akurat ten model?
Dzięki za wszelkie rekomendacje :)
za tą kasę to mogę Ci polecić LG L7II z androidem. Dlaczego, ma mocny procesor, używałam i każda aplikacja mi śmigała bez problemu, niezły aparat, fajnie wygląda a bateria w miarę trzyma.
Xperia M polecam. Fajny telefon. Robi ładne zdjęcia (5 Mpx), wyświetlacz również super, bardzo wyraźne kolory (rozdzielczość 480 x 854) i dodatkowo nie zamula się. RAM 1 GB. I Android'a ma 4.1 Jelly Bean (aktualizacja jeszcze jest do nowszego oprogramowania).
Więc, na twoim miejscu właśnie bym zakupił Sony Xperie M. W tej strefie cenowej nie ma lepszego. Super fonik. Mogę ci go polecić. Miałem z nim styczność i mówię ci świetny jest. Design jego i w ogóle.
A co do ceny, to nówka kosztuje i do tego możesz wybrać jaki chcesz kolor - http://allegro.pl/hit-nowy-sony-xperia-m-pl-menu-4-kolory-gw24-i4263087254.html
Oczywiście używane możesz jeszcze taniej wyrwać w idealnym stanie.
Btw. jak ci się nie podoba on (nie wiem czemu to dopisuje, bo prezentuje się świetne i ogólnie niezły fonik), no ale każdy ma inny gust, to polecam jeszcze Xperie E1, ale jest troszkę gorszy z specyfikacją, raczej lepiej M wybrać.
Ja bym polował na Moto G.
Telefon bije rekordy sprzedaży, nic dziwnego - za śmieszną cenę dostaje się telefon z wyświetlaczem 720p, 4-jajowcem ze średniej półki, marginalnie zmodyfikowanym Androidem 4.4.2.
https://www.youtube.com/watch?v=KFD0Nm2dOHw
Gdyby nie fakt że mam już lepszy telefon prawdopodobnie brałbym G bez namysłu - jakość/cena bije 95% innych telefonów na łeb.
Z tym że jeśli naprawdę chcesz zmieścić się w 500zł, musiałbyś czatować na używkę.