Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Telefon do 350zł

09.07.2016 17:17
1
plxcyrkiel
29
Centurion

Telefon do 350zł

Siemka

Poszukuję nowego telefonu w cenie max 350zł. Telefon musi mieć Androida(możliwe z aktualizacją do np.Jelly Bean) Przekątna 4 - 4,7 cal (nie podobają mi się za duże) Aparat tylni przyzwoity, i przedni co najmniej 1.3 mpix. Widziałem Galaxy S2, jednak sprowadzają z zagranicy a tak dostawa trwa ok 30 dni ;d Patrzyłem również Xperie E1 i G2 Mini - xperia nie posiada przedniego aparatu a LG jest za drogi.
Proszę o pomoc kogoś w temacie ;P :D

09.07.2016 17:25
kubaro
2
odpowiedz
kubaro
64
Konsul

W tej cenie z nowym będzie ciężko, używki jak najbardziej np. motorola moto G. Polecam sam ją posiadam używaną zakupiłem za 250 zł. Z nowych poszukałbym Umi Rome X (chociaż trochę duży). Znajomy ostatnio kupił wynalazek od TP-Link neffos, bardzo sobie chwali.

09.07.2016 18:11
3
odpowiedz
plxcyrkiel
29
Centurion

Umi Rome już sprawdzałem wczesniej, ale ze względu na 5,5 cal wyświetlacz i podejrzaną cenę odrzuciłem tą ofertę, chociaż faktycznie telefon jest bardzo ładny, kojarzy się z S6 :P

14.07.2016 09:04
4
odpowiedz
adam8718
10
Legionista

W tej cenie z nowych telefonów kupilbym na Twoim miejscu nie androida ale telefon z Windows Phone. W przeciwieństwie do androida nie bedzie się zacinał. Obecnie dobre promocje na lumie są w sklepie rtv Euro agd tak więc możesz sobie zerknąć.

Uzywanego natomiast nie polecam. Z włąsnych doświadczeń. Raz kupiłem telefon, który byl zalany i nie odzyskałem kasy bo oczywiście sprzedawca się zwinął z aukcji ;/

Forum: Telefon do 350zł