Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Teatr tvp

27.09.2013 22:16
1
kochamsare
46
Konsul

Teatr tvp

w dizeciństwie lubiłem oglądać teatr polski w TVP wiec czy gdzieć można obejrzeć online? http://www.teatrtelewizji.tvp.pl/spektakle/

27.09.2013 23:02
2
odpowiedz
pisz
180
nihilista

http://www.tvp.pl/strony/przegapiles-w-tv-zobacz-w-internecie

Pozyskanie praw do wszystkich programów nie jest możliwe - dotyczy to szczególnie audycji zagranicznych, filmów, koncertów, spektakli teatralnych i transmisji sportowych. Dlatego większości takich programów nie możemy Państwu zaoferować w internecie.

28.09.2013 10:16
😡
3
odpowiedz
JÓZEK2
163
Generał

W każdy poniedziałek był teatr. Trafiały się naprawdę dobre spektakle. Był też w czwartki Teatr Sensacji w którym to zaczęła się... "Stawka większa niż życie". Ciekawe, dlaczego TVP nie wyemituje tych odcinków ??!!. Może dla tego, że włodarze tej instytucji uważają, że "Ojciec Mateusz" czy "M jak Miłość" należą do "misji" TVP i dostatecznie "wyedukuje" naród, kuźwa.
P.S. Jutro mija 24 lata od śmierci panów Kamińskiego i Kurka, twórców i prowadzących niezapomnianą "Sondę". Od tamtej pory TVP nie stworzyła innego, podobnego programu. Było w prawdzie "Laboratorium" ale też zniknęło. Były "Sensacje XX wieku" i "Wielka Gra" były... ech, szkoda nerwów.

28.09.2013 11:05
Fulko de Lorche
4
odpowiedz
Fulko de Lorche
65
Gladiator

"Sensacje XX wieku" nadal pokazywane są w tv, ale te nowsze odcinki są fabularyzowane i mniej mi się podobają. Co do "Sondy", czytałem że nie można jej wyemitować, ponieważ większość materiałów tam pokazywanych pochodziła zza żelaznej kurtyny ibyła emitowana bez zgody właścicieli. Dziś pokazanie takiego "pirackiego" programu mogłoby narazić tv na kłopoty. A szkoda...

29.09.2013 13:16
👍
5
odpowiedz
JÓZEK2
163
Generał

TV powtarza, bodaj na TVP Kultura lub Historia, to samo z "Sensacje XX wieku"

29.09.2013 14:36
6
odpowiedz
kochamsare