Team Fortress 2 - Zadziała ?
WITAM.
Chciałbym się dowiedzieć czy na takim kompie pójdzie mi gierka Borderlands.
Sprzęt:
System operacyjny: Windows 7 Ultimate 32-bitowy
Procesor: Pentium(r) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2CPUs), ~2.4GHz
Pamięć: 2048MB RAM
Karta graficzna: Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family
Wersja programu DirectX: DirectX 11
To o którą grę w końcu chodzi?
Ale tak czy siak mogą być problemy z płynnym działaniem nawet pow ustawieniu wszystkiego na minimum
Chodzi mi o Team Fortress 2 przez pomyłkę napisałem Borderlands bo myślałem o tej gierce jak pisałem ten temat, także przepraszam za błąd chodzi o grę Team Fortress 2
@UP - Chodzi mu o TF2, nawet gdyby nie pograli, to co ? Z kumplem, albo sam by pograł.
Zadałem pytanie czy ta gra mi zadziała chcę sobie pograć w to z kumplem i jestem ciekaw czy zadziała mi ona u mnie na kompie, a wy robicie w tym temacie totalny spam że chcę z jakimś "rock i rojo" pograć nie wiem kto to jest także się nie wypowiadam na ten temat, a dlaczego się pytam czy mi zadziała bo kumpel poinformował mnie na Steam że ta gra jest do pobrania za darmo i że byśmy mogli sobie coś zagrać razem na multiplayer bo CS 1.6 mi i kumplowi się już znudził, ale ta gra dużo waży dlatego przed ściągnięciem tej gry wole się upewnić czy mi zadziała ;)
Zawsze grę może pobrać jedna osoba i skopiujesz sobie tylko jej backup.
Gra jest na tym samym silniku, co Half Life 2, Left 4 Dead i Portal, więc jeżeli grałeś w którąkolwiek z nich i miałeś więcej niż 30 FPSów, to możesz próbować.
Ale moim zdaniem szkoda zachodu. Karty Intela nigdy nie nadawały się do grania.
Nie ma problemu z odpaleniem tej gry