Sam nie mam i nie dojrzałem do tatuażu (raczej do wzoru który bym miał na całe życie)
Ale zaciekawił mnie ten temat , oglądam czasem jak leci program w tv ( nie pamietam tytułu, głównie łysy koleś robi) i ciekawe są historie związane z tworzeniem ich, i z ciekawości znacie jakieś z własnych albo ew. czytanych słyszanych historii
edit: usuniety obrazek tego idioty , bo przez przypadek to znalazłem i tym sobie przypomnaiłem
o tak :)
Tatuazy nie lubie i nie zrobie sobie zadnego ale mam kolczyk we brwi i mialem w jezyku.
Kiedys na studiach mialem dobrego kumpla ktory sie kolczykowal i czesto zmienial. Kiedys przy wodzie umowlismy sie ze po pierwszej zaliczonej sesji idziemy sie przekowac ( bo sie zastanawialem w tamtym czasie czy nie zrobic sobie we brwi i jezuku ). No i jak sie powiedzialo tak sie stalo. Zrobilem sobie 2 na raz. Najfajniejsze uczucue jak wychodzisz z salonu i od razu widzisz jak wszyscy sie patrza a dziewczyny z milym usmiechem i czujesz ze masz ten kolczyk. Z jezyka wyciagnelem po okolo 2 latach a do dnia dzisiejszego mam we brwi.
Pozniej mialem kilka fajnych sytuacji z tym zwiazanych ale dluga historia.
Mysle ze z kolczykami jest podobna sytuacja co tatuazami.
dobry był koleś, który na czoel sobie wydziarał jeb.. sąd
Sutil - Pamiętaj że w miami ink te historie już są przegięte i jest też duża część ludzi dla których noszone tatuaże to nie są historie zmarłej rodziny, przebytego raka czy innej badziewnie amerykańskiej historii.
w Miami/L.A. Ink to jest tak, że oni wymyślają sobie historyjkę na kolanie, bo głupio jest im powiedzieć, że chcą sobie zrobić tatuaż "bo mi się podoba"...zawsze musi byc jakaś głębia. To tak jak z tymi reżyserowanymi dokumentami od HBO
Ja jestem prawie cały podziarany i nie mam do tego dorobionej żadnej historii. A co do Miami Ink, to najpierw trzeba mieć ciekawą historię, a tatuaż to już drugi plan ;)
Ja czytałem ciekawą historyjkę o tatuażach - kibic chyba River Plate poszedł wytatuować sobie na plecach herb klubu. Tatuażysta był kibicem wrogiego klubu i wytatuował mu wielkiego penisa.
[4] lol ja się spotkałem tylko z negatywnymi opiniami na temat kolczyków we brwi u facetów, ale żeby nie demotywować to nie napisze jakie :P.
tatuaż dobrego kibica Polonii Warszawa
Twarz muminka mam na klacie wydziarganego!
Był sobie pewien człowiek, który bardzo chciał mieć tatuaż, ale nie miał za dużo pieniędzy. Poszedł do taniego salonu tatuażu i zachorował na WZWC. Ma przesrane do końca życia. EOT.