Hej. Szukam jakiegoś taniego noclegu w Warszawie na 1 noc (po euro), dla 2 osób (ja i dziewczyna). Szukałem w internecie ale niczego konkretnego nie znalazłem. Fajnie jakby było jedno łóżko jakieś większe i WiFi. Max 60-70zł za osobę. Czy ktoś jest tu może ze stolicy i mógłby pomóc?
Po co ci wifi jak bedzie kobieta:)
A tak powaznie moge polecic
http://www.hotelpodlasem.oit.pl/index.html
Spałem tam kilkakrotnie i warunki sa niezle, przede wszystkim jest czysto. Pytanie tylko czy na euro bedzie miejsce to raz a dwa czy cena 120zl za 2 osobowy pokoj bedzie wtedy obowiazywac:)
tzn. ja właśnie chciałem po euro, żeby było miejsce i ceny niższe. To tylko jedna noc, nie musi być jakieś super wyposażenia, zależałoby mi tylko na tym WiFi i jednym łóżku. W internecie są albo hostele (tanio, ale 2 łóżka), albo już drogie hotele. No i nie chciałbym przekroczyć tej ceny 70zł na osobę. Fajnie jakby było blisko centrum bo w sumie głównie to będziemy zwiedzać.
Masz dużo tanich budżetowych sieciówek w Wawie - Etap (teraz chyba nazywa się Ibis Budget), Ibis, Campanile.
hotel pod lasem raczej daleko i za duzo czasu.
za ta cene czyli 140zl to tez raczej nie bedziesz mial problemu znalezc w glupich ibisach...
Warszawiacy słyną z gościnności na 100 % znajdzie sie ktoś co przenocuje dwójkę turystów za przysłowiowy browar
Mój znajomy prowadzi hostel w centrum: http://www.hostelcoco.pl/
A jak zwykle polecam poszukać na: booking.com agoda.pl hostelworld.com hostelbookers.com - może coś ciekawego się znajdzie.
[złośliwy offtop On] Lokal za 47 mln - jak się w martwą strefę monitoringu wciśniesz, przy odrobinie szczęścia jest szansa na darmówkę i 'mokre sny' w pakiecie http://www.youtube.com/watch?v=f8oRCH3Fo5Y
ps. proponuję wykonawcy i inspektorom odbioru za instalację artystyczną pt. 'przecieki z drugiego piętra /luźna adaptacja http://www.imdb.com/title/tt0120263/ (latem)' aka. 'tańcz jak Gwiazdy na lodzie' (zimą) przyznać premię lub chociaż dotację np. od Bogdana Zdrojewskiego.. [złośliwy offtop Off]
W internecie są albo hostele (tanio, ale 2 łóżka), albo już drogie hotele.
Łóżka zawsze można złączyć, tak więc jeśli interesująca oferta to tutaj nie widzę problemu.
Botel na barce - barka przycumowana do Wisły przy Moście Poniatowskiego, 15 min na piechotę od centralnego. Nie ma Wi-Fi i nie ma duych łóżek. Za to 99zł za pokój dwuosobowy na dobę.
dobre rozwiazanie to apartamenty w centrum warszawy.sami szukalismy i wczoraj udało nam sie zarezerwowwac w firmie be my guest i wiem ze maja jeszcze wolnie miejsca :www.bmg-apartamenty.pl
a ceny tez spoko jak na caly ten szał...
pozdro
hotel http://www.hotele.pl/warszawa/montemarco/ montemarco jest bardzo fajny, ma niezle ceny w porownaniu do standardow jakie oferuje, byłam tam w tamtym roku na konferencji i było naprawdę dobrze, miła obsługa, wszystko pod linijkę super!
Dzięki za ofertę taniego noclegu na euro 2012 :D Na pewno się nam wszystkim przyda!
polecam apartamenty w samym centrum warszawy.mieszkania sa w pełni wyposażone i maja garaż!polecam BMG apartamenty: www.bmg-apartamenty.pl
h.
hania1 -> ale jesli w centrum Warszawy to w nocy nie slychac halasu ze strefy kibica?
[url=www.bwportos.pl/tani-nocleg] Wszystko zależy jakie konkretnie nocleg w warszawie Cię interesuje[/url]
Ja niedawno byłem w na prawdę świetnym hotelu w Warszawie, też byłem z dziewczyną i wyszło 70zł na łebka :) Apartamenty Warsaw Residence [link] Na prawdę świetny klimat, luksusowy, w centrum miasta :)
Zdecydowanie tani i dobry hotel. Hotel gromada [link] przy lotnisku. Szybki dojazd i tanio
Przy okazji wyjazdów służbowych zatrzymuję się tu [link] cena za jedynkę 150zł ze śniadaniem, za dwójkę nie wiem, dopytaj. Warunki przyzwoite i wifi w pokojach. Śniadanie za tą cenę w porządku, dodatkowo wszędzie dobre połączenia. Można pozałatwiać interesy, wrócić, zmienić garniak na bluzę i ruszać w miasto.
A tak na marginesie - co w Warszawie jest tanie?. Noclegi? - wcałej stolicy wszędzie i wszystko jest drogo.Zresztą co kto uważa za "drogo" czy "tanio" jaka kwota wchodzi w grę?
tutaj masz wspomniany obiekt na Mazowiecej (booker.pl):
[link]
Mory pod Warszawą, tam jest hotel Rest, cena znośna, a w niej centrum odnowy biologicznej, dobre jedzenie, internet i porządne pokoje. Bo to co mi zaproponowano w Wawie to jakiś koszmar. Bardzo drogo i w dodatku zero ciekawej lokalizacji! Droga ta Wawa!
Uwielbiam nicki botów, ktoś to musi wymyślać seryjnie - gościu siada i wymyśla 1000. Niektóre są genialne -warszulon, Hediczyslawa.
witaj! polecam Ci RestHotel koło Warszawy [link] oprócz świetnej lokalizacji mają świenie wyposażony hotel , mają bar, restaurację, saunę , fitness.
Jednym z większych hoteli w tym mieście jest Hotel Atos (tutaj link: http://www.hotelatos.pl/)
Obiekt ten ma dwie gwiazdki, posiada ponad 200 pokoi typu Standard Plus oraz Komfort. Najbardziej podobały mi się śniadania w formie bufetu :) Duży wybór i można najeść się :)
Domowe warunki, niedrogo i z pełnym wyposażeniem (łazienka, kuchna, TV, radio) mają w apartamentach Magnolie.
Jeśli [url= [link] ]hotel warszawa[/url] to tylko Fort Hotel. Pełny komfort w korzystnej cenie i świetną obsługą :)
nocleg to może nie, ale mogę polecić miejsce, gdzie je można łatwo znaleźć, a mianowicie www.klubturysty.pl ;)
Jakby jeszcze ktoś potrzebował noclegu w Warszawie, to ja mogę polecić bardzo fajne Apartamenty: [link] , które są tanie i znajdują się w ścisłym centrum Warszawy, na Starym Mieście i w Muranowie. Apartamenty są przestronne i komfortowe.
Ale utrudniacie chłopakowi życie znafcy.
Obskoczyłem wszystkie hotele w Warszawie. Wszystkie, czyli takie powyżej ***
Byłem też w Atosie, ale to była miejscówka na kilka godzin. Nie polecam.
W weekend ceny są dużo niższe niż w dzień powszedni. Jak masz więcej czasu to szukaj promocji po Marriottach, Radisson, Holiday Inn itp. Często płaciłem ok. 400 pln za dwie noce, a w Radissonie, to nawet 250 pln za dwa noclegi.
Dziewczyna będzie zadowolona :) W tych hotelach mają kostkarki do lodu na korytarzach i dla mnie, to była podstawa.
Taniej, ale trzymając poziom polecam B&B Warszawa Okęcie. Pokoje dają radę.
Unikaj hosteli, moteli i bieda apartamentów.
140 pln za noc (pokój dla dwóch osób), to bez problemu znjadziesz w hotelu ***