takie pytanie natury anatomicznej...

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
26.02.2013 03:04
1
odpowiedz
zanonimizowany883522
5
Centurion

takie pytanie natury anatomicznej...

Tak się zastanawiam, czy też macie przed dziąsłami zębów, przy spodzie jamy ustnej ciemną.. no właśnie, co? :) bo skóra to to na pewno nie jest(zaraz ktoś pewnie na pisze "o rly"...), w każdym razie chodzi mi po prostu o miejsce między wewnętrznymi ścianami dolnej wargi a dziąsłami zębów dolnych. Tak, wiem biolog ze mnie koszmarny, jednak od szkoły średniej nie miałem z nią w ogóle do czynienia, a i wtedy specjalistą w tej dziedzinie zdecydowanie nie byłem. Ale do rzeczy, czemu skoro reszta wnętrza jamy ustnej jest koloru raczej czerwonawego, to miejsce jest po prostu ciemne? Czy też może to jest jakiś symptom czegoś, czego nie powinno być i powinienem udać się z tym do lekarza?

Tak tak, wiem że głupie pytanie jak na zadane na forum, jednak spać nie mogę a zawsze zapomnę kogoś spytać o to. :)

26.02.2013 03:06
2
odpowiedz
zanonimizowany869534
4
Generał
Image

Zaznacz na tym zdjęciu w paincie o które miejsce Ci chodzi bo jestem kiepsko rozgarnięty i nie nadążam z twoim opisem

26.02.2013 03:08
3
odpowiedz
zanonimizowany883522
5
Centurion

Nieco poniżej tego co na zdjęciu dokładnie widać. Nawet widać nikłe zabarwienia tego o co mi już chodzi, jednak u mnie wygląda to znacznie gorzej. Ktoś może coś wie więcej? Tak, może ktoś napisać "idź z tym do lekarza a nie zadawaj idiotycznych na forum", tylko że właśnie- jakby każdy chodził do lekarza z idiotycznymi pytaniami zahaczającymi może o hipochondrię, to zabrakło by czasu by diagnozować tych którym naprawdę coś dolega... A jeśli akurat jest ktoś, co może chociaż trochę o tym wiedzieć to nie zaszkodzi spytać.

26.02.2013 03:09
😉
4
odpowiedz
zanonimizowany869534
4
Generał

Ja tam nic ciemnego nie mam

26.02.2013 03:34
5
odpowiedz
zanonimizowany883522
5
Centurion

Nawet na tym zdjęciu co wrzuciłeś jest już fragment tego o co mi chodzi, widać. Tylko u tej osoby jest to jaśniejsze i nie aż tak rzucające się w oczy. Te małe "żyłki" jakby, myślę że między innymi one moga pociemniać ten obszar jednak nie mam pojęcia za co dokładnie odpowiadają, bo jednak ten obszar jest ciemniejszy. Nie wstawię zdjęcia swoich krzywych zębów ze względów estetycznych, jakkolwiek nie przytnę- raczej nie chcę się chwalić moim 'równym' uzębieniem... Ważne że już łapiecie o które miejsce mi chodzi :]

26.02.2013 06:15
6
odpowiedz
zanonimizowany858571
9
Generał

wstalem 10 min temu i nie ogarniam ale jezeli chodzi ci o ten ciemniejszy pasek na dole zdjecia to moze dlatego jest ciemniejszy bo jest bardziej ukrwiony?

ps. pomijam fakt, ze na poczatku tytul przeczytalem jako "ekonomicznej" i juz spodziewalem sie jakiegos pytania z dziedziny budzetu panstwa a tu o zebach...

26.02.2013 07:17
7
odpowiedz
Dessloch
267
Legend

normalne. Moj pies ma tak

26.02.2013 09:33
Bezi2598
8
odpowiedz
Bezi2598
160
Legend

Nie wiem o co chodzi, zaznacz w paincie.

26.02.2013 10:47
9
odpowiedz
zanonimizowany899997
3
Junior

Dokładnie, ciężko zrozumieć o co Ci chodzi.. I pewnie lekarz by od razu powiedział co jest GRAne...

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl