http://www.cda.pl/video/14160d1/Tak-koncza-szkolni-napinacze Ma chłopaczek moc :)
Starsi obili mu ryj.
On jest sam, oni są w grupie.
It made my day :)
Hahaha koleś nie mógł potem ustać na swoich witkach... Ten gnębiony powinien jeszcze tego większego pozamiatać.
Wrestler jak sie patrzy. Dobrze temu malemu, hehe. Pewnie sie ostro zdziwil, albo nie byl w stanie myslec po tym cisnieciu o ziemie skoro ledwo szedl.
Na początku tego roku szkolnego jak było jeszcze ciepło i se siedzieliśmy z kolegami na dworze na przerwie była dokładnie taka sama sytuacja jak na tym filmiku, do grubaska podszedło 3 gówniarzy, zaczęli go zaczepiać, 1 zaczął bić, a on jak wziął wkurzył się, wziął tego zasmarkańca i huknął nim ob ziemie to szybko dali se spokój :)
A żebym to miał na filmie to był by hit w necie, no cóż :)
Ostro..grubasek nie da sobą pomiatać..ale trzeba przyznać, że ten mały ma odwagę, przecież takie grubaski prawie zawszę mają siły, no i masa większa.. Chyba złamał mu nogę co nie?..
tylko bajceps sie liczy!
tamci jak zobaczyli co tłuścioszek zrobił z małym to się obsrali wbić za gargulcem małym. Ładnie nim cisnął - mistrz ciętej riposty w wersji fizycznej
0:41 jaki ryj
Myślałem, że dostanie gonga i już się nie podniesie. Tego się nie spodziewałem :D
Dobrze tak dziadowi małemu.
tamci jak zobaczyli co tłuścioszek zrobił z małym to się obsrali wbić za gargulcem małym. Ładnie nim cisnął - mistrz ciętej riposty w wersji fizycznej
To wina gier komputerowych.
Mac94 <----- Odwagę? Gdyby on miał choć cień przepuszczenia, że grubas mu odda, to by nawet do niego nie podszedł. Największy rodzaj cioty, dobrze, że gruby pokazał mu miejsce w szeregu.
Zobaczyłem tytuł wątku i pomyślałem o Peji :)
Finał był do przewidzenia. Gówniarz cwaniaczy się i myśli, że jest najlepszy i nie będzie żadnych konsekwencji. Zwłaszcza , że podskakiwał do większego.
Na 4chanie gość wrzucił to dziś rano
Oczywiście zaraz była nagonka na fb wszystkich którzy wystąpili w tym filmiku, włącznie z laska w tle :P
Jeśli wierzyć temu co tam pisał to popisujący się cwaniaczek ma jakieś złamanie czy pęknięcie...
A gość który miał być jego ofiarą został zawieszony :P
Child of Bodom -----> Dobra może nie odwaga, ale coś takiego co pozwala mu w ten sposób zachować i nie bać konsekwencji które właśnie dostał..rożnie przecież tam bywa, nie zawsze znajdzie grubasek który ciśnie o ziemię takim cwaniakiem.
Mógł mu kark połamać!
Mac94: Ciekawy światopogląd - nazywać odwagą atak na 1 kolege ze szkoły z bandą kumpli
nazywać odwagą atak na 1 kolege ze szkoły z bandą kumpli
Przecież to była "walka" jeden na jednego. Kumple tylko patrzyli, co jest normalne. Przecież nie rozejdą się. imo wina leży po obu stronach. btw kompletnie nie rozumiem, co za idiota nagrał to i wrzucił to do sieci.
To sie nazywa cierpliwosc i czekanie na odpowiednia okazje. :)
$erek47: 1 na 1? Banda młotków postanowiła się poznęcać nad zapewne wyśmiewanym w szkole dzieciakiem, nagrać to i wrzucić na you tube. Widać że jak pajac poleciał na glebe to od razu koleżka się rzucił z odsieczą.
Wina po obu stronach? masz jakieś chore poczucie sprawiedliwości.
troche sie nie dziwie ze gruby został zawieszony bo tak jebnął nim o ziemie, że tamtego mógł nieźle uszkodzić
Mogę wnioskować, że było tak, że się znęcali nad słabszym, ale widzę na początku, że mały sam podszedł i zaczął, a grubasek na początku nic z tego sobie nie robił. Młody pewnie myślał, że da sobie radę i zakozaczył, albo, że zostanie przeproszony (jeśli go obrażał/li). Dlatego myślę, że wina leży po obu stronach, ale grubaska trochę za bardzo poniosło. Widać, że miał problemy z chodzeniem.
Hehe, przypuszczam ze to byl najwiekszy szok w zyciu dla tego patyczaka.
Usmialem sie, dobrze ze temu grubaskowi puscily nerwy, maly sie teraz 5 razy zastanowi zanim bedzie kozaczyl przed kims 4 razy ciezszym :)))
Młody Eric Esch
Obczajcie to:
www. strona sadistik i potem /dziadek-do-orzechow-vt64955.htm
wstać nie mógł :D z
drugiej strony gruby dobrze zrobił :)
UPne sobie z rana na dobry początek dnia :)
Jeśli ktoś tu był odważny to ten, który rzucił chudzielcem jak workiem ziemniaków. Jak byk widać, że młody fifokował przy kolegach, gdyby był sam to by obok grubego przeszedł z oczami wbitymi w ziemię. Nie każdy odpowie na ataki kiedy atakujący ma za sobą większych kolegów. Tzn. na tym forum każdy by sobie w pojedynkę poradził z dziesięcioma, ale ten grubasek na golu konta raczej nie ma.
Inna sprawa, że było to nierozważne, mógł mu kark przetrącić, pech też chciał, że piszczelami przywalił w kant, mogło się bardzo źle to skończyć. Ale jak puszczają nerwy to nie ma kontroli.
Myślę, że mało kto, a szczególnie nastolatek/dziecko, myśli o konsekwencjach czynów jak mu nerwy puszczają. Dobrze zrobił, powinni go jeszcze nagrodzić.
Haha :D Niezłe, ten mały jest dobry :D Najlepszy motyw jak po uderzeniu w ziemie wstał i się tak toczył :D
Dobre! Ja zobaczyłem tego szczyla, to od razu przypomniał mi się
http://www.youtube.com/watch?v=BEtIoGQxqQs
Szczurek sobie poskakał, dobrze mu tak, może przestanie kozaczyć.
Damn, już powstał wpis w "encyklopedii" o tym :O
http://encyclopediadramatica.com/The_Casey
dużo dużo detali ;)
myslalem ze mu tylko z kufla jebnie az sie wbije w zimie, a tu taki chwyt ala hulk hogan. :D
opis z wikipedii co sie stalo pozniej:
- The Rat has a dislocated knee, therefore messing up his hourly breakdance routines.
- The Rat has been suspended for twenty two days, during which time he will dig himself underground to avoid the Beast's wrath in future.[citation needed]
- The Beast got suspended for four days, according to his sister. However, it seems more likely he is taking a voluntary four day holiday in order to feed and slumber, so he can continue punishing those who wrong him.
- The Rat's parents are suing anyone and everyone, including the Beast and the school. However, The Beast trades not in currency, but in human souls, so this will prove pointless for the Rat's swarm.
beka to ten szczur ->
Już pseudonim do niego przyległ - życie może wyjebać do kosza ma zmarnowane
To mi się najbardziej podoba :D ----------->
Macie nauczkę aby nie pyskować do grubego300 na forum.
Massive Satisfaction
Wooooow !!
w grubasie siła ^^
Straszna śmierć.
Nasuwają się trzy cytaty:
Painkiller - "Bring'em on!"
Call of Duty: UO - "One less, still more to come"
Michael Buffer - "Let's get ready to rumble!"
fajnie ten szczurek o sobie pisze
well heyy pplz ma name
is ritchard i like to go motorbike riding
i like to go out with hot chicks and perve at dem
i like hangin with frends nd family....i like
listening to 50 cent eminem nd r&b
mah fav footy team is Bulldogs
http://www.bebo.com/Profile.jsp?MemberId=5369090797
Haha, rzucił nim jak szmacianą lalką i bardzo dobrze ;D
zrobiłbym to samo.
obalenie wykonane z sukcesem :)
gratulacje dla prowodyra/oponenta za podniesienie się po tym uderzeniu o podłogę ...
TakeDown !
http://images.encyclopediadramatica.com/images/9/93/Owned_ritchard.jpg
http://images.encyclopediadramatica.com/images/thumb/8/8d/Streetcasey.jpg/798px-Streetcasey.jpg
:D Jak ja uwielbiam, gdy tacy napinacze zostają sprowadzani na ziemię! Moc!
ED jak zwykle trzyma "poziom" Ten wpis jest boski :D
http://vimeo.com/21021823
http://vimeo.com/21020148
Gruby nie chciał się na początku bić bo mały szczur miał tam kumpli. Na filmiku widać że po wykonaniu FATality, od razu między szczurem a nim pojawił się jakiś większy gostek, więc jak ktoś tu pisze że szczur jest odważny to to jest śmieszne. Gruby jest odważny bo wiedział że potem może dostać wpierdziel od tej bandy. Ogólnie z filmiku mega polewka.
Kosmit - thumbs up. Obie przeróbki miazdza.
xD I jak zwykle dawka dobrego humoru z rano od GOLa :P
Swoją drogą - temu większemu to bym medal dał, a ciosu tego koziołka to nawet nie poczuł - wiem coś o tym, bo jak byłem w podstawówce to byłem niewiele szczuplejszy od tego miśka :P
Gratulacje dla grubaska, teraz szczylstwo dwa razy się najpierw zastanowi zanim zacznie go ponownie nękać ;)
No to już chyba wiadomo z kim Pudzian będzie walczył na najbliższym KSW:)
Gratsy dla tłustego, chociaż trochę szkoda, że nie uszkodził go poważniej.
Dobry koleś, chwasta wyrwał z korzeniami.
Wszystkie linki rozwalające a szczególnie cała ta encyklopedia!
Nie spodziewałem się takiego uroczego zakończenia.
Także nie wolno się smiać z grubasków! Tego małego gówniarza powinien mocniej obić.Wielka szkoda
Ciekawe, kto go tego nauczył :D
Hehhehehheheh
Ale go pierd**nął o glebę!!!! Dobre :D
Tłusty na początku stał jak góra, nic by go nie ruszyło. :)