Tablet do 2500
Witam.
Nie było mnie na tym forum już długo, ale wracam, ponieważ chciałem nabyć nowy sprzęt, a tutaj zawsze specjaliści najlepsi.
Chciałbym kupić tablet, ale nigdy nie miałem do czynienia z tym urządzeniem. Mój budżet do 2300 - 2500 zł. Z informacji uzyskanych w internecie wynika, że 17 lipca pojawi się Samsung Galaxy Tab S. Warto? A może w tej cenie coś innego?
Z Apple nie miałem nigdy kontaktu. W posiadanych przeze mnie sprzętach zawsze był android.
Obecny telefon to Sony Xperia Z1, więc może tablet też od Sony?
Poradźcie coś GOLowska społeczności :)
Długo trwa przestawienie się na iOS?
Jakieś opinie? http://www.saturn.pl/wroclaw-magnolia-park/tablet-lenovo-miix-2,id-960544
Jakieś 5 sekund?
To przecież system skonstruowanybtak, by bez instrukcji poslugiwał sie nim 70latek i 4 letnie dziecko...
Wejdź do jakiegoś media marktu czy saturna i sie pobaw...
za 2,5k to iOS
Kupno iPada 3 ponad 2 lata temu to jeden z lepszych zakupów które dokonałem w dziedzinie elektroniki :)
Z przesiadką nie ma (przynajmniej ja nie miałem) żadnych problemów. Codziennie używam i PC i iPada.
ipada air w tej cenie jest najlepszy masz na ios dużo fajnych aplikacji
Najważniejsza kwestia jest to jakie masz wymagania i jak zamierzasz z tego tabletu korzystać.
Sam niedawno czaiłem się na 10 calowego androidowca a ostatecznie kupiłem iPada mini, bo bawiąc się nim w sklepie stwierdziłem ze jest najwygodniejszy.
Jeśli chcesz mieć tablet zawsze przy sobie, celuj w coś mniejszego. Jeśli masz już duży telefon, a na tablecie chcesz oglądać filmy, 10 cali to minimum. Tablety na x86 z windowsem to świetna spraw jeśli maja służyć do pracy- z powodzeniem zastępują ultrabooka, ale są duże i ciężkie, przez co nie tak mobilne jak tablety na ARM.
sam widzisz, że sam musisz określić na jakich cechach sprzętu ci zależy. (Choć za 2500zl możesz kupić dwa tablety)