Hey, Szukam porządnego sprzętu do 1000 zł. jest od groma różnych modeli i firm rozglądałem się za samsungiem. Mam jeszcze pytanie jakie oprogramowanie polecacie do tabletu Android, Windows czy iOS a przy okazji czemu tablety Apple są aż tak dużo droższe czy aby na pewno są dużo lepsze ? bo patrząc po parametrach to w cale tak różowo nie wypadają jak tańsza konkurencja.
Tablety apple są w podobnej cenie jak markowe tablety na androidzie. Ipad nie musi mieć extra wypasionych bebechów, bo pracuje pod iOS-em a nie androidem. Nexus 10 (16GB) kosztuje praktycznie tyle samo co najnowszy ipad 4 (16GB) - 358GBP vs 360GBP.
Bierz tego 7-calowego Nexusa ewentualnie celuj w jakiegoś 10" calowego chinczyka na androidzie. Doczytaj na forach - da się kupić tablet produkcji chińskiej z niezłymi bebechami (to ważne przy andku) za niewielki pieniądze.
Ja też miałem problem z wyborem.. Wybrałem nexus 7 i jestem mega zadowolony. Dziś kosztuje on z 800zł ale w czerwcu ma spaść do 650zł.
Czy 7 calowy czy 10 calowy.. Na to pytanie sam musisz sobie odpowiedzieć. 10 calowego się gorzej trzyma w ręku + no ma swoje zalety bo większy ekran itp. Ja wybrałem 7 i jest dla mnie wystarczające.
witam.ja posiadam tablet SONY S 9,4 cala,jest to naprawde pozadny sprzet niegdy sie nie zawiesil i jest bardzo szybki.
tyle samo co najnowszy ipad 4 (16GB) - 358GBP vs 360GBP.
nie porownuj cen w GB, gdzie apple jest normalnych cenach, do polskich
radze polowac na nexusa 32gb z modemem 3g, moze za tysiac trafisz