czy wiecie ze na PV mozecie w bardzio latwy i fajny sposob zarobic sobie trochu kasy a nawet i duzo jesli sie ktos troszeczke wysili:)
Lepiej można zarobić na showup, ale trzeba mieć cycki.
Własne albo czyjeś.
tak jestem kobieta ale powiem tyle znam faceta ktory dziennie siedzac tylko przed kompem tzrymajac nozki w kapciach i siedzac w fotelu zarabia na dzien dzisiejszy srednio 50$ dziennie a perspektyw na wyzsze zarobki ma jeszce bardzo duzo
Może jak zdejmie kapcie i skarpety, to będzie zarabiał więcej. Ale musi jeszcze tyłek ogolić.
ale ja mowie powaznie a ty sobie zarty robisz nie wiesz co tracisz chyba ze jestes juz milionerem to rozumiem twoja wypowiedz
co to jest PV?
Ale nie rozumiem, że na panelach słonecznych w kapciach na showupie można zarobić 50$ dziennie?
sepultura fan PV to skrot od paidverts to program zarobkowy obecnie jest w postaci nieaktywnej gdyz zmieniane sa serwey i zmieniany jest jezyk an jezyk polski tak by polakom latwiej bylo sie poruszac po tym programie tu podaje link kazdy moze z niego skorzystac i sie zarejestrowac jesli bedzie ktos chetny to ja wszystkiego naucze i wytlumacze jak to dziala to naprawde jest banalny sposob an kase tylko trzeba wiedziec jak go wykorzystac by zarobic [link]
Kasiaka tutaj wszyscy spia na pieniadzach, wiec tak jak powiedzial Belert. Wyp...... stad slonko :)
50$ dziennie nie starczy ci an waciki??????????????
[2][3][6]
O kur... wreszcie po dziesiątkach lat ściem w internecie, można zarobić!!! Hura!!! Zakładam kapcie i zarabiam po 50 baksów dziennie :) Dzięki kasiaka, już liczę pieniążki, właśnie dotarły do mnie pierwsze banknoty!
wy w ten sposob reagujecie dziwne macie podejscie do zycia ja najpierw wolalabym informacje sprawdzic a dopiero potem szydzic bo naprawde kto czegos nie dotknal wlasna reka to nie uwierzy a co myslicie ze ajk ktos obcy mi powiedzial ze mozna w necie zarobic ze uwierzylam mu powiedzialam ze mozna nie zarobic a narobic sobie wrogów ale gdy zaczelam szukac informacji an ten temat okazalo sie ze nie on jeden zna ten sposob na zarobek i zaczelam tyle drazyc temat az sie sama zapisalam i dzis moge powiedziec ze czasem warto byc nieufnym ale i czasem moze warto jednak zaufac
chcialam miec dobre serce i podzielic sie z wami tym sposobem ale widze ze nie ma sensu poprostu ja bede bogata a wy nadal bedziecie pisac bzdety bo na nic wiecej was nie bedzie stac
David znasz ten program zcy szydzisz jak pozostali?
No to teraz bezrobocie pójdzie w górę. Wszyscy rzucą pracę i przesiądą się na kompa. A jak to się rozejdzie, to jaki bajzel w kraju nastanie. Wychodzisz rano po mleko, a tam puste ulice - autobusy nie chodzą, sklepy zamknięte. Wszyscy siedzą przed kompem i liczą mamonę...
ja bede bogata a wy nadal bedziecie pisac bzdety bo na nic wiecej was nie bedzie stac
Powodzenia życzę.
jak zlece wyplate to obiecuje ze wam wkleje tu jej screem moze wtedy uwierzycie pozdrawiam pa
kasiaka ---> Takich spraw było już miliony i jeszcze żaden człowiek nie dostał z tego złamanego centa. Albo jesteś mega naiwna, albo po prostu robisz z nas wała. Innej możliwości nie ma.
Co dziwne, wszyscy piszący o tych mega zarobkach mówią o możliwościach (niezrealizowanych). Jakoś nie spotkałem jeszcze nikogo, kto by się pochwalił, że faktycznie coś zarobił. Wszyscy pisali tylko o tym, że zarobią - a potem cisza...
Może jakiś detektyw forumowy wyciągnie kilka podobnych wątków z archiwum - zawsze to samo. Świetlana przyszłość i możliwości, zero konkretów, a koniec zawsze ten sam - żadnej kasy.
Krotko mowiac kolejny przekręt majacy na celu nalapanie frajerow, którzy będą pracować na wlasciciela tej piramidy w zamian za mglista wizje milionow. Jeszcze w historii takich "biznesow" się nie zdazylo, by ktokolwiek cos na tym zarobil, bo jak przyjdzie do wyplaty to zaraz skasują konto za rzekome złamanie regulaminu i po zabawie.
Źle przeczytałem tytuł wątku bo wyszło mi "Szybki numerek", trochę mi głupio bo tu rozmowa o kasie. Jak powiedział jeden z moich serialowych bohaterów "mam zasadę za dupę nie płacę" więc nie będę ci tej metody zarobku polecał.
Pokaż cycki z widoczną karteczką z nickiem, to wszyscy założymy tam konta z twojego polecenia.