Szybka prośba :)
Szukam klasyka, jak to jakiś dzieciak na forum internetowym (chyba o tematyce komputerowej) poprosił o napisanie mu rozprawki. Wątek był długi i wszyscy ładnie chłopaka w konia robili :) Może ktoś podrzucić linka, bo szukam i nie mogę znaleźć ?
Też chętnie się w ten wątek zaopatrzę. Jako kolekcjoner wątków z GOL-a wśród moich najlepszych jest wątek o karabinie na zamówienie.
Uuuuu... [4] - podeślesz?
spoiler start
gg w profilu
spoiler stop
[6] - dzięki :)
No to podam może jakieś dokładniejsze wytyczne :P
Początkowo mówili mu że ma coś nie tak z komputerem, ponieważ już mu próbują wysłać, ale sie nie da. Chyba mówili że powinien sformatować czy coś :D Potem jakiś zacny informatyk poradził mu aby w pewnym miejscu na karcie RAM śrubokrętem zrobił "dziurę" co powinno pomóc. Wątek ciągnął się chyba z 10 stron, może więcej.. Jeżeli ktoś posiada linka, albo pamięta tytuł wątku, to niech podrzuci, będę wdzięczny :)
A tak przy okazji, to kiedyś na GOL'u był wątek "Jak zrobić grę komputerową" czy coś takiego (został usunięty). Typek chciał zrobić grę podobną do GTA, zbierał ekipę, nawet powstała "kwatera główna gola" ;p
Osiągnął on chyba 1000 postów, ogólnie spam, ale czasem można było się pośmiać... jeżeli ktoś to gdzieś zapisał, również poproszę.
Było też o karcie graficznej, i odcięciu piłą kawałka żeby się zmieściła... to chyba jakiś gracz CS'a był :P.
[9], [10] -> oj, pamiętam oba, ale wtedy niestety nie przyszło mi nawet do głowy, aby taki wątek zapisać, a szkoda, bo dziś możnaby sę nieźle pośmiać.
Jeśli można to poproszę linka do diety Lysacka :)
I ja się przyłącze do prośby. Wszelkie wątki, które w jakiś sposób pozostawiły po sobie ślad.
Znalazłem ;) miłego czytania http://www.insomnia.pl/j._Polski_-_wypracowanie-t623159.html
Skoro już jest up, ma ktoś link do wątku, w którym hbk18 (CENATION) chciał sprzedać Uncharted?