Kiedys uzywalem Daemon Toolsow, ale jak wiadomo ostatnie wersje sa pelne roznego syfu. Co uzywac zamiast DT? System to Win7.
[2]
A ktory polecasz? Bo z googla potrafie korzystac, ale wolalbym cos pewnego.
[3]
Niby poprzednie wersje (przed tym, ktory zawiera w sobie caly malware itp) gryza sie z win7. Ostatni raz demona mialem na XP wiec prawde mowiac nie wiem jak to teraz wyglada.
Jak instalujesz i nie czytasz uważnie co pisze i co można pominąć podczas instalacji to gratuluje głupoty wgrywałem ostatnio Daemona Lite nie miałem problemu i syfu.
[5]
Primo: czy gdzies napisalem, ze juz instalowalem? Secundo: z tego co wyczytalem odznaczenie opcji nie wywala (lub tez nie zawsze wywala) z niego spyware. I nie jest to info z jednego zrodla, pelno tego mozna znalesc. A komu wierzyc?
Zreszta, nawet na oficjalnym forum polowe czasu zaprzeczaja ze smieci sie instaluja a pozniej sie okazuje, ze jednak pojawiaja sie w systemie i "bedzie to naprawione":
http://forum.daemon-tools.cc/f16/spyware-your-free-version-install-32651/#post140526
Sorki, ale temu czemus nie ufam i nie zamierzam zaufac.
[7]
Cos wiecej o tym? Czyste toto, zadnych smieci i innych gowien w instalce? Jakis czas temu chyba nawet zgralem instalke ale ostatecznie nie wgralem go.
Pominąłem spyware podczas instalacji bez problemu nie wiem czy to jest aż tak trudne ? dla mnie nie.
Jestes zajebisty, a teraz spieprzaj bo nie odpowiedziales na proste pytanie.
Swego czasu używałem UltraISO.
Niestety jest to płatna wersja ale... lekka i przyjemna.
Montuje napędy wirtualne z różnym rozszerzeniem.
Używam darmowego DT 4,48 i nie mam problemu z niczym- działa szybko i bezproblemowo, jak zawsze. ed: Win7x64
Asmodeusz też nie wiem czemu obrażasz się na Skidrowa- większość darmowych aplikacji udostępnia u siebie reklamę w takiej formie. Wystarczy odkliknąć 1-2 dzióbki i tyle :)
[12]
Primo: nie jestem uposledzony i wiem jak instalowac programy a jednak DT potrafil syfic nawet PO odznaczeniu opcji (co zostalo potwierdzone na forum DT - dalem nawet linka). Nie mam ochoty ryzykowac szczegolnie, ze lapka mam czystego. A to ze mu wszystko zadzialalo ok nie znaczy ze u mnie bedzie to samo. Podejscie "u mje fszyzdko jest ok, wiec u kazdego tak musi byc" jest tak durne, ze nawet nie mam ochoty z takimi ludkami dyskutowac. Zreszta co do dyskusji: wyraznie prosilem o alternatywe dla DT (przeczytanie i zrozumienie linijki tekstu jest ponad ludzkie sily?), z tym programem juz sie pozegnalem i nie mam zamiaru go uzywac.
Wyprobuje virtual clone drive, ew poszukam czego innego. Anyhow to by bylo na tyle, odpowiedz dostalem. Jesli nie bedzie mnie progs satysfakcjonowal bede szukal/pytal dalej.