ciężka sprawa :P
kawałek czasami graja w radio pin - jako, ze na stronce nie ma playlist, to nie moge sprawdzic jak kawalek sie nazywa (mozna sprawdzic tylko to co w tej chwili graja)
szczegóły:
myslalem na poczatku, ze to znowu jakis nowy kawalek jacskona z kims tam, ale po zerknieciu na youtube - nie odnalazlem nic takiego.
duet (chyba) dwoch panów, z czego ten drugi zaczyna spiewac dopiero pod koniec piosenki, i wydawalo mi sie, ze to wlasnie jacksona, bo taki glos jakis znajomy, no ale to chyba nie to.
ogolnie kawalek troche szybszy od tego duetu akon-jackson, ale wolniejszy od typowych *dyskotegowych* kawalkow. przejrzalem ze dwie strony *hitów* eski ale tam tez tego nie znalazlem. kawalek wydaje sie nowy, bo wczesniej go nie slyszalem.
jakieś trafienia? :P
Will Barrows --> nie, to nie to. ale mniej wiecej cos w tym stylu - taki tam popik, tylko, ze pod koniec, zwrotke zaczyna spiewac druga osoba (i ja bym sobie dal wczesniej reke uciac, ze to michael jackson, ale ze widocznie sluch mam jaki mam...)
Jesteś pewien, że to na pewno nie nowy Jackson?
Ostatni singiel to "Hollywood tonight".
jakby ktos byl ciekawy - to ten kawalek:
http://www.youtube.com/watch?v=UBhdIcb84Hw
lecial przed chwila na radio pin wiec sprawdzilem nazwe :P
swietny kawalek. i mialem racje, ze cos z michaelem jest, bo gosciu uzyl bitu z billy jean.