Hej! Szukam starej gierki, w którą grałem w okresie świetności GTA:VC. Polegała na popełnianiu kawałów kolegom z biura. Można było nasikać do ekspresu, zatkać kibel papierem czy owinąć nim kabinę, wgrać wirusa na kompa, przekłuć kondomy szefa czy skserowac pośladki. To wszystko albo na czas albo na określoną liczbę punktów. Grafika całkiem przyzwoita, widok z góry. Nazwę kojarzę coś na S, ale znając moją pamięć ,,S" jest pewnie pod koniec :-)
Ktoś ma jakiś co to za gra?
Może nie był to zbyt wyrafinowany humor ale mimo wszystko jako taki głupiutki "odstresowywacz" ta gra była naprawdę dobra. Swoją drogą, z tego co pamiętam to powstała jeszcze jedna część o nazwie "Zemsta Kujona".
Tak na marginesie, czy "Zemsta Urzędasa" nie była przypadkiem pełną wersją w jednym z numerów Clicka albo Playa?
Świetna gierka ;)
Z tej samej serii była jeszcze - Zemsta Kujona - to samo tylko w szkole ;)
EDIT: Spóźniłem się o czas pisania posta xD - Nieźle jak na 3.03 w nocy xD
Night ->> Oczywiście, że była sam własnie wszedłem tak w jej posiadanie, ale z którego konkretnie pisma była nie pamiętam.
http://allegro.pl/zemsta-urzedasa-i3500707565.html
Wow, nawet jeden egzemplarz na Allegro się znalazł, aż sam bym sobie teraz pograł. Dobrze mi się kojarzyło to z Clickiem.
EDIT: I jeszcze to demo Dooma 3 na płytce, aż się łezka w oku kręci :D
Nie wiem czy to z tej samej serii, ale były jeszcze 2 gierki:
Sąsiedzi z piekła rodem 1 i 2
Nie z tej samej serii, ale w podobnym stylu. Zemsty urzędasa/kujona były bardziej otwarte, a sąsiedzi z piekła rodem byli bardziej liniowi.
Kurka wodna, dzieki. Bardzo dobry czas odpowiedzi :-)
To jest ta gra. Jak ujrzałem screeny, wspomnienia wróciły :-) dzieki!