Nie mogę znaleźć najlepszej oferty telewizyjnej z dobrymi opiniami. Platforma telewizyjna NC+ ma złe opinie. Aby mi pomóc w znalezieniu najlepszej oferty telewizyjnej wystarczy wpisać do mojego wątku jedną odpowiedź.
Zasady pomocy:
-Ma być legalna oferta telewizyjna.
-Żadnego oszustwa (wtedy będę mógł bezpiecznie wybierać ofertę telewizyjną).
Czekam na odpowiedź.
Vectra wg najlepsza. Kupujesz pakiet VIP i masz full wypas. Problem miałem tylko raz przez 5-6 lat. Jeśli coś majstrują przysyłają sms, że tego i tego dnia mogą być problemy z odbiorem. NC+ u bliskich i znajomych ma dobre opinie, więc też chyba skłonny jestem polecić Ci ją.
Oferta pre-paid: http://ncplus.pl/oferta/smart-hd Kupujesz kartę i dekoder obsługujący Conax (ceny od ok. 150 zł za sprzęt HD). Własna lista kanałów, brak umowy, płacisz tylko wtedy gdy oglądasz. Ja mam tę ofertę w dekoderze combo tj. DVB-S2 i DVB-T, więc jak nie mam czasu na oglądanie TV to zostaje mi naziemna i kilkanaście dodatkowych kanałów z satelity.
W ofertach na abonament: Pakiet Familijny lub Familijny Max od CP. Kosztują odpowiednio 39 zł i 49 zł miesięcznie, ale uwzględniając 3 miesiące gratis płacisz średnio 30 i 40 zł. Moim zdaniem jest to najciekawsza oferta tematyczna w takiej cenie. Kanałów dużo więcej niż w smart HD, a do tego w zasadzie komplet kanałów dokumentalnych.
Oczywiście sporo zależy od tego co chcesz oglądać. Jeśli chcesz oglądać piłkę nożną to lepszym wyborem byłaby nc+.
bezplatna naziemna telewizja cyfrowa - od roku mam tylko to i nie narzekam
bezplatna naziemna telewizja cyfrowa
Zaraz wystawimy Panu rachunek za abonament RTV.
Haracz RTV jest za posiadanie odbiornika, nie za odbieranie kanałów telewizyjnych.