Witam
Poszukuję CS GO na steam. Mam do zaoferowania Dead Space 2 w zamian
steamtrades.com
Za samo Dead Space 2 ? Slabo... Mi oferowali Deus Ex: Human Revolution, Portal 2 - praktycznie wiekszosc z tego co chcialem. Wzialem Ghost Recon: Complete i zaoszczedzielm wowczas 80 zl z przecena, a jakies 130 zl bez przeceny. Oczywiscie oddawalem gifta z CS:GO.
No tak, ale teraz kolejny raz zostały rozdane bety więc wartość znacznie spadła. Po prostu może komuś nie potrzeba drugiej kopii i chce zamienić na inną grę, dlatego pytam.
Jeśli znajomy nie będzie zainteresowany moją druga kopią, to odezwę się po 17.
No tak, ale teraz kolejny raz zostały rozdane bety więc wartość znacznie spadła. - Bzdura, mimo ze dostalem to na ostatni rozsyp w sobote, to wlasnie wymienilem sie za Ghost Recon: Complete Pack.
CS : GO już wyszło? czy to beta dopiero? a jak wyszło to ile kosztuje?
EDIT : Wypełniłem ankietę do bety, jak mnie poinformują że wygrałem jak coś? maila nie podawałem będzie jakieś powiadomienie na steam?
[7] Na maila przyjdzie, że zostałeś wybrany do testów.
Trochę mnie denerwuje to losowe wybieranie :/
Zapisałem się na betę pierwszego dnia jak ankieta działała, do tej pory nic nie dostałem. A kumpel, który leje na tą grę (od razu sprzedał) dostał już miesiąc temu...
Ja się w ogóle nigdzie nie zapisywałem, a dostałem dostęp do bety + gifta do rozdania.
Znajomy z jakiś amerykancem na diablo3 się wymienił :D
@Wielka_Wieśniara - Nie uwierze...
12-> POWAZNIE ;) Najlepsze jest to, ze wygrał 2 klucze :D