Szukam ciekawego Rpg łatwego do pobrania
j.w.t szukam fajnego nowego RPG którego nie trzeba kombinować z Crackami itp
Dragon Age był na Origin za darmo
Po pierwsze nie widzę nic złego w Piraceniu a tym bardziej nie nazywam tego kradzieżą
Co producenci gier nie wiedzą o takim czymś ja Pirate....
To nie moja wina że zaniedbują swoją kasę nie potrafiąc odpowiednio zabezpieczyć gry którą tak na prawdę każdy może ją udostępnić do pobrania
[6] --> A jakbyś się czuł jakbyś to ty stworzył jakaś grę lub nagrał płytę z myślą o zarobku a większość ściągnęło by to sobie za free ? Warto wspierać twórców i kupować gry.
CDA kosztuje 15zł. Chcesz pograć to raz na jakiś możesz się szarpnąć... Teraz jest masa promocji i okazji i wiele gier można dostać za grosze
Po pierwsze nie widzę nic złego w Piraceniu a tym bardziej nie nazywam tego kradzieżą
Nikt się Ciebie o zdanie nie pyta. Piractwo jest nielegalne i niezgodne z regulaminem tego forum.
To nie moja wina że zaniedbują swoją kasę nie potrafiąc odpowiednio zabezpieczyć gry którą tak na prawdę każdy może ją udostępnić do pobrania
Idź do sklepu, zabij kasjerkę, ukradnij interesujące Cię rzeczy i miej jeszcze pretensje do tej kasjerki, że nie potrafiła się odpowiednio zabezpieczyć.
A co do tematu: http://te4.org/ - Fajny i darmowy rogalik. Cały czas aktualizowany, więc można uznać, że nowy.
Jak Ci kiedyś ukradną auto to też powiesz, że to nie wina złodzieja, bo to Ty nie potrafiłeś zabezpieczyć auta?
Złodzieje są coraz bardziej bezczelni...