W strefie kibica w Warszawie przy pałacu kultury są gdzieś miejsca siedzące? Czy wszyscy są zmuszeni do stania?
sa trybuny do siedzenia ale z tego co wiem to 5 dych za miejsce...
jak sa meczu Polaków to odpada, ale na inne mecze mozna usiasc na schodkach, jest wtedy mniej ludzi i lepiej widac.
Albo wdrapać się na daszek wejścia do metra.
Naprawdę nie znajdzie się na meczu Polska-Czechy żadne miejsce, tak by starsza osoba mogła sobie spokojnie posiedzieć?
Nie widzisz w telewizji co się tam dzieje? Do tej strefy na mecze Polski pcha się po 150 tysięcy ludzi, w czasie tego meczu szpilki tam nie wsadzisz. Chyba że chcesz stać od rana.
ile wcześniej trzeba było przyjść na Polska - Rosja żeby nie stać na szarym końcu?
Salado --> Dokładnie ci nie powiem, ale ja bez problemu godzinę przed meczem ustawiłem się w dogodnym miejscu.
Problem może być tylko z wejściem do samej strefy, bo tam się mogą robić kolejki - warto wchodzić od strony metra Świętokrzyska, tam najmniej luda jest, bo wszystko dookoła pozamykane przez budowę metra, więc jest luzik.
Ja przyszedłem na styk tzn. kiedy mnie przeszukiwali to grali hymny. Stałem mniej więcej po środku tłumu.
Do strefy ostatnio wszedłem na 1,5h przed meczem i było luźno, ludzie zebrali się na dobrą sprawę dopiero na sam mecz.
Byłem oczywiście nie pod sceną główną, w ciemnym ludzie, który nie spojrzał nawet na mapę tereni i nie wiedział, że w strefie jest 6 telebimów.