Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: STREAM :)

08.10.2014 00:49
1
arcoNiastytv
1
Junior

STREAM :)

Witajcie!
Jestem arcoN.

Co mogę powiedzieć o sobie? : Moje prawdziwe imię to Wojciech. Mam 20 lat i obecnie mieszkam w Tczewie. Streamuje prawie każdego dnia, kiedy mogę, między 15:30 – 01:00.Streamuje od niedawna, dopiero zaczynam i staram się aby te streamy odbywały się codziennie. Nadaję w 720p, niestety bez kamerki,osobiście nie uważam tego za wadę, może za jakiś czas zakupię kamerkę i pojawią się streamy z kamerką:P Streamuję głownie w języku polskim jak i angielskim. Staram się utrzymywać stały kontakt z widzami.

Co streamuję? : W sumie uwielbiam wszystko co związane z zombie, więc na pewno na moim streamie gości często DayZ:SA, niestety aktualnie pogrywam sam w Zombiaki(możliwość zagrania ze mną:)), na moim streamie również możecie zobaczyć CS:GO i Lol'a. W CS:GO gram ze znajomymi nie tylko z polski często jest możliwość zagrania z nami, gramy głównie faceit pug. Steamy to szansa zarówno na odkrycie jak i pokazanie własnych możliwości. Będę starał się by było ciekawie, a w trakcie rozgrywek dam z siebie wszystko i mam nadzieje, że kogoś czegoś nauczę! Oprócz tego pogrywam w różne post apokaliptyczne gierki typu TheWalkingDead itd. W lola się uczę grać, więc możecie popatrzeć na moje lamienie, oraz od razu mówię, w LOL'a gram strasznie mało, oraz uczę się grać, więc możecie popatrzeć na moje lamienie, oraz dawać mi różne wskazówki na czacie., w przyszłości planuję ogrywać różne tytuły na streamie ! Na moim streamie również możecie zobaczyć czasami CS:GO,ETS2, ISS i wiele innych.

Mam trochę gier do rozdania, których tytuły i ilości znajdziecie tutaj: [link]

Kiedy streamuję:
Info podaję zawsze przed streamem na facebook'u,Twitterze, o której dokładnie się zacznie.

Moje kanały:
GamingLive: [link]
Facebook: [link]
YouTube: [link]

Zapraszam wszystkich serdecznie! :)
Pozdrawiam!

08.10.2014 01:12
kzwwdo
2
odpowiedz
kzwwdo
75
Generał

Dlaczego miałbym poświęcać czas na to, żeby oglądać jak ktoś kompletnie nieznany, gra sobie w najpopularniejsze tytuły, i jak sam stwierdza nawet "nie jest dobry" w wybranych przez siebie pozycjach?

Gdyby chociaż jeden z podkreślonych punktów wypadł pozytywnie, to mógłbyś wówczas liczyć na jakiekolwiek zainteresowanie.

08.10.2014 01:15
3
odpowiedz
zanonimizowany1008131
17
Centurion

Kolega wyżej ma rację.

Forum: STREAM :)