Od paru dni mam następujący problem. Steam sam nalicza przegrane godziny do każdej gry w bibliotece. Każda godzina włączonego Steam to +1h do każdej gry w bibliotece. Po wyłączenie Steama i ponownym włączeniu ilość spędzonych godzin wraca do normy, ale znowu zaczyna rosnąć. Kuzyn ma to samo, na forum Steama parę osób też się na to skarży. Pytałem support ale póki co milczy. Macie podobny problem?
\/ Sprawdź teraz i po jakimś czasie, może jednak? :D Kuzyn zauważył dopiero jak mu powiedziałem.
Od jakiegoś miesiąca się to dzieje, a dopiero teraz zauważyliście?
W ciągu miesiąca grałem właściwie w jedną grę, więc jakoś nie zwracałem uwagi na czasy pozostałych :) Dodam, że dzieje się to tylko z czasami w bibliotece. Gdy wejdziemy w profil i gry, to wszystko jest w normie.
BTW. X@Vier455, dostałeś już ten klucz z goldenjoysticks?
W kliencie takich sytuacji nie zauważyłem, ale od paru miesięcy aplikacja na Androida przestała pokazywać ranking, nie zlicza aktualnie nabijanych godzin (dopiero po wyjściu z gry podaje aktualny licznik) a czasami nawet gubi datę rejestracji w serwisie (w aplikacji mobilnej jest to na głowej stronie profilu).
Nie da się tego rozwiązać. Ten problem już od dawna występuje i to wina klienta.
[Lopot] Dostałem po jakiś 25 godzinach ;) Ech, rzeczywiście jest tak jak mówicie z tym błędem na steamie ale dopiero teraz to zauważyłem ;)
Bo ilość przegranych godzin to naprawdę ważna sprawa w życiu każdego człowieka. ;>
"Macie podobny problem?"
A to naprawdę aż tak ważne? Szczególnie, że podobno czas i tak wraca do normy.
Rany , az trudno uwierzyć że takie pierdoły komus spedzają sen z powiek (przysłowiowy) :)
Po prostu chciałem się dowiedzieć, czy to ja mam coś ze Steamem, czy problem dotyczy każdego. Odpowiedź już mam, także nie wiem po co jeden pod drugim piszecie, że pierdoły itd. Wolę mieć czas jaki spędziłem w danej grze pod kontrolą i skoro funkcja ta działa niepoprawnie, to zapytałem.
Niektórzy tak jak ja, lubują się we wszelakich statystykach, więc dzisiaj siadajac przed komputerem byłem przerażony, czy mi nie naliczyło godzin przez całą noc, gdy zasnąłem. :D
I właśnie patrzę w te statystki i mam ten sam problem. Chyba nic się nie zmieniło...