Cześć, muszę coś potwierdzić w tokenie steam, ale gdy go włączam w zakładce potwierdzenia mam czarny, albo biały ekran i kolorowe napisy. Kiedyś miałem taki problem, ale wyłączenie wi-fi i użycie internetu z telefonu pomogło, ale nie tym razem :/ Jeśli mieliście tak / wiecie jak rozwiązać ten problem to proszę o odpowiedź :D
Tylko, że nowa wersja aplikacji steamu, nie wiedzieć czemu chce dostępu do zdjęć oraz paru innych rzeczy, więc lepiej nie aktualizować.
Jak to nie wiedzieć czemu? Naprawili opcję zmiany awatara z poziomu telefonu, to chyba dość logiczne że zmiana awatara wymaga dostępu do zdjęć i pamięci telefonu.
Szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi co spartolili i co jeszcze spartolą, bo z punktu widzenia klienta nie ma żadnego racjonalnego wytłumaczenia, które to usprawiedliwia. Tymczasem odmowa zgody na przydzielenie tych uprawnień powoduje, że aktualizacji nie zainstalujesz, więc użytkownikowi nie zostawia się wyboru. Na szczęście sama aplikacja nadal działa.
Faktycznie jest aktualizacja, nawet nie widziałem, Dzięki za ifno już pobieram i zobacze czy wtedy będzie działać
:)