Mam taki problem robiłem format komputera i nie mogę zalogować się na swoje konto steam bo wyskakuje mi steam guard a nie pamiętam hasła i w ogóle maila na jakim to było przypisane co teraz mam zrobić?Jest jakiś sposób na odzyskanie konta?
Jesli masz jakies pudełkowe gry dolaczone do tego konta to mozesz podac ich klucze w support i pomoga Ci rozwiazac sprawe, ale cos czuje ze sprzedales konto i chcesz typa zrobic w bambuko :)
https://support.steampowered.com/
Pomoc jest w języku polskim. Wszytko jest ładnie opisane krok po kroku. Dasz radę.
Nie chcę nikogo robić w bambuko po prostu chcę odzyskać swoje konto mam dużo gier do niego przypisanego co mam teraz zrobić ?Napisać do supportu czy jak nie za bardzo u mnie z angielskim żeby skleić parę sensowych zdań?pudełka klucze wszystko jest
LOL To Ty jestes jesteś nierozgarnięty, a nie steam gowniany. Wszystko jest PL. Szkoda mojego czasu na tłumaczenie z tego co widzę.
Serio? Rok 2013 i nie znasz angielskiego przynajmniej w stopniu komunikatywnym? Jaki jezyk obcy znasz? Pewnie mozna do nich pisac jeszcze po niemiecku, hiszpansku itd.