Więc kiedyś przeczytałem kilka pierwszych tomów Star Wars dziedzictwo. A teraz okazało się, ze kilka miesięcy po wydaniu ostatniego przeze mnie przeczytanego tomu, ukazały się kolejne. Kosztują po 40zł/100 stron, co mi sie nie opłaca... Ma ktoś stronkę, z której można je pobrać w wersji cyfrowej? Najlepiej po polsku.
Będę dozgonnie wdzięczny.
To nie jest legalne.
Nie pytam kto na codzień ściąga gry z neta -.-
Egmont sobie zasłużył.
40zł/100 stron ?
Albo zmień sklep, albo nie bierz cen z tyłka :P
Ja mam całą serię i nie żałuję wydanych pieniążków (przyznaję, że kilka pierwszych części dostałem w prezencie, ale resztę sam kupowałem).
Sprawdziłem: 104, 128 za 40zł detalicznie lub 37 zł przez internet. Na allegro za 30 zł.
skąd 104?
W zależności od części:
najgrubsza ma ok. 430 stron a najchudsza ok. 280.
Przeczytaj jeszcze raz temat wątku i wygoogluj
To ktoś pomoże?
qweasdzxc654 - ludzi odsyłasz do googli a sam nie dałeś rady wyszukać wątku o starwarsach na forum, by tam najlepiej poinformowanych zapytać
więc pomocy raczej nie dostaniesz ;->
chyba że w senacie ładnie poprosisz, może coś o piracie skywalkerze się znajdzie dla pirata qweasdzxc654321
Obrażasz ludzi, a bladego pojęcia nie masz o czy to jest...
P.S.- co by mi pomogło wyszukanie wątku na forum?
mówisz chlopak?
a ty chciałbyś wiedzieć?
opowiedzieć czy powklejać kolejno obrazki?
może się jakoś przemogę... albo jednak nie , warunek był taki że przecież miałeś ładnie poprosić
To, ze masz setny level (PRO jesteś, wiemy to) nie znaczy, że.... jak się wywyższysz to cię inni posłuchają. Władza ci się rzuciła na mózg. Może chciałbyć przejąć władzę nad światem?
spoiler start
OF COURSE
spoiler stop
Władza ci się rzuciła na mózg.
Przepraszam bardzo, ale może mi ktoś wyjaśnić, co ma level wspólnego z władzą?
Może ma na myśli że Ward kontroluje 100 droidów bojowych? Taka armia pozwala w ogóle na zdobycie planety?
qweasdzxc654 - chciałem ciebie poratować bo wyglądasz na mocno nagrzanego i choć sam nie traktuję starwarsopodobnych historii jako czegoś wartościowego , to pomoc pewnie by się znalazła od fana dla fana - napisałem co masz zrobić , ale ty nie chcesz wieczorem oglądać obrazków tylko pogadać sobie na forum o mózgach
no i niestety wygląda że będziesz musiał sam użyć mózgu by to znaleźć ;->
Sie przeczyta po angielsku
Żeby nie było: na kilku forach o star wars pokazywali fakasa, w internecie nie ma ani jednego polskiego skanu, przynajmniej ja nie znalazłem.
Chodzi mi o tomu od 6 wzwyż (póki co 6-9).
Żeby nie było: czytaj sobie po angielsku ale napisz tu wyrażnie po polsku, co znalazleś i czego jeszcze szukasz.
Miałem STar wars dziedzictwo wydawane przez egmont od roku 2008- tomy 1, 2, 3, 4, 5. Teraz poszukuję wersji cyfrowej tomów:
6.Wektro t.2
7. Burze
8. tatooine
9. Potwór
Z serii Star wars Dziedzictwo. Komiks. Do niedawna nie wiedziałem, że seria została wznowiona. Gdybym wiedział, kupowałbym tomy cyklicznie. Ale teraz okazało się, ze mam zaległe te tomy, a to ponad 100 stron za 40 zł. Czyli raczej.. nie opłaca mi się.
Tak więc: czy ktoś zna stronę, z której można za darmola pobrać cyfrowe wersje tomów SW dziedzictwo 6-9.
Czy jaśnie sprecyzowałem?
nie wolno publikować postów naruszających Polskie lub międzynarodowe Prawo
https://www.gry-online.pl/regulamin-forum.asp
Owszem, możesz tu sobie prosić o takie książki, przechowywać i czytać. Ale my nie możemy ci ich udostępniać. Jasno się wyraziłem? No to fajnie.