Witam. Chciałbym zadać pytanie czy mój sprzęt uciągnie grę Watch_Dogs.
Jej wymagania to: Core i7 3.5 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 2 GB (GeForce GTX 660 lub lepsza), 25 GB HDD, Windows Vista(SP2)/7(SP1)/8 64-bit
Dane techniczne mojego sprzętu załączam w screenach. Chciałbym dodać, że jestem YouTuberem i pragnę kupić edycję kolekcjonerską, a gdy gra nawet nie pójdzie bez nagrywania(nagrywam programem Action!) szkoda mi wyrzucać ponad 200 zł :)
Tak więc, czy komputer pociągnie tą grę? Czy podczas nagrywania będzie chodzić dosyć płynnie?
Chciałbym dodać, że jestem YouTuberem Mam szczerą nadzieje że Ci nie pójdzie, a nawet jeśli to nie będziesz mógł nagrać swojej "twórczości",
żeby nie było że jestem tylko od potępiania tej choroby, to powiem że na niskich/średnich powinno działać ale dużo zależy od optymalizacji.
Tylko proszę Cię nie zaśmiecaj YT i tak jest już tyle syfu tam ;/
/zakładam że wymagania które podałeś to wymagania zalecane, i szczerze nie chce mi się sprawdzać czy dobrze myślę, późno jest(albo wcześnie, zależy jak na to spojrzeć)
ja ma taki sprzęt i wszystko chodzi
CORE I7 4790 3.6GHz
ASUS MAXIMUS VI GENE Z87
Zalman FX100
G.Skill TridentX DDR3 2x8GB 2400MHz
GAINWARD GeForce GTX770 4096MB
Kingston HyperX 3K 240GB
Corsair Carbide Air 540 Black
Corsair RM Series RM1000
LG Blu-Ray BH16NS40
EIZO 23 FS2331-BK Foris Black
CREATIVE EVO
Natec Genesis RX55
Natec Genesis GX78
Ever Eco Pro 1200 CDS 1200VA
rariki świetnie pochwaliłeś się sprzętem a teraz:
spoiler start
wypierdalaj :)
spoiler stop
stać mnie ma wszystko a w Polsce musiał bym brać kredyty chore państwo
[1]
Nie pójdzie. Kartę grafiki masz poniżej minimum wymaganego przez UBI. Nie ryzykowałbym na Twoim miejscu wywalania 200 zł.