Witam,
Chciałbym oferować moją konsolkę, czyli Xbox 360 Slim 250 GB wraz z dwoma grami (Fable 2, Test Drive Unlimited 2), pełnym okablowaniem, jednym padem bezprzewodowym i nieużywanym headsetem. Wszystko zostało kupione w grudniu roku ubiegłego, w sklepie Black Games, we Wrocławiu. Ostatnio wróciła z serwisu Microsoftu, po przegrzaniu. Prawdopodobnie wymieniono większość bebechów ze środka. Od powrotu nie włączana. W prezencie MS dorzuciło również 1 miesiąc abonamentu Xbox Gold. Gwarancja kończy się, z moich przypuszczeń, za pół roku, bądź rok. Cena do utargowania.
Na życzenie podeślę fotki, włączę, sprawdzę, itd.
Odpowiem na każde pytanie.
Możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu
Nie ma ceny? Do utargowania? Ok, to biorę za 1zł!
P.S. Co się stało, że była w serwisie?
Slimka się przegrzała? Co z nią robiłeś? Grałeś 24 godziny na dobę? Upakowałeś w koce? Bardzo dziwne.
Kuba_3 --> Slimy sie bardzo czesto przegrzewaja, to jest ich najwieksza wada, szczegolnie te z poczatku produkcji. W ich przypadku to standard, dlatego tuz po premierze bylo ich pelno w niskich cenach na allegro.
Przepraszam za brak aktywności, niestety na internet mam wejście 1x na tydzień/dwa tygodnie.
[4] Była w pokoju, na półce (otwartej), z dużą przestrzenią, bez niczego obok siebie. Grałem po ok. 2-3 godziny.
[5] Też tak słyszałem od znajomego który siedzi w xboxach od 6 lat
Oferta nadal ważna. Rozpatrzę każdą rozsądną ofertę.
2zl daje
Chlopie, daje ci prawie dwa razy wiecej ,a ty sie jeszcze rzucasz :[
Dajesz 350x mniej niż ja chciałbym za niego dostać, a "oferty" składane przed podaniem mojej ceny są nieważne