6 gier wyścigowych Taxi 3 Extreme Rush PL,GP Championship 2,Grand Prix Evolution,Mini One Racing,SK Supercross Kings. (ŻK)-8zł+Koszt dostawy
Bus Driver PL (ŻK)-8zł+Koszt dostawy
Formula Challenge (ŻK)-5zł+Koszt dostawy
Prince of Persia The Two Thrones (ZG) Gratis gazetka-8zł+Koszt dostawy
Splinter Cell Chaos Theory (ZG) Gratis gazetka-12zł+Koszt dostawy
Twierdza Warchest (KK)-10zł+Koszt dostawy
Crazy Frog Racer 2 (ŻK)-8zł +Koszt dostawy
Magazyn Play Nr (132) 09\2011+Płyta z grami 3 Pełne Wersje Gier Tom Clancy's Endwar,Chronostorm,Daemonica oraz E-Book Przedwiośnie Żywych Trupów-10zł+Koszt dostawy
NecroVision (ZG) Gratis gazetka-10zł+Koszt dostawy
Vampire Hunters (ZG)-8zł+Koszt dostawy
Nr CD-Action 08\2011 (194) + Pełne Wersje Gier Mass Effect (Edycja Rozszerzona) PL
Rayman Szalone Kórliki 2 PL
Syberia I i II -
Na płytce znajdziecie również Dema,Freemware,Modulatory,Gameplaye,Bonusy,Galerie.-10zł+Koszt dostawy
Nr CD-Action 01\2012 (199) Sama gazetka bez płyty -2zł+Koszt dostawy (To gazetke mogę wysłać z innymi zamówionymi grami)
Nr CD-Action 04\2012 (202) + Pełne Wersje Gier Nail'd PL Heroes Of Might & Magic V Dzikie Hordy PL Oddworld Abe's Oddysee,Abe's Exoddus,Munch's Oddysee,Stranger's Wrath.Na płycie znajdziemy również Freeware,Dema,Modulatory,Gameplaye,Galerie,Trailery,Bonusy oraz Archiwalne Numery CD-Action 1999. (Dodatkowo klient do gry MMO Elsword)-10zł+Koszt dostawy
Nr CD-Action 07\2012 (205) + Pełne Wersje Gier S.T.A.L.K.E.R Czyste Niebo PL Tropico 3 Speedway Liga.
Na płytce znajdziecie również Dema,Freeware,Modulator,Gameplaye,Traliery,Galerie,Bonusy.-10zł+Koszt dostawy
Nr CD-Action 10\2012 (208) Sama gazetka bez płyty.-2zł+Koszt dostawy (To gazetke mogę wysłać z innymi zamówionymi grami)
Kontakt:
GG:33075376
A za ile ile byś dał?
Dobra ok każda gra 5zł mniej pasi?!
Oprócz Formula Challenge i czasopis za 2zł
Ciekawe ja jakoś jak kupywałem to cena gazetki z grą 15,99
Jemu raczej chodziło, o Allegro, tam za 8zł, masz najnowszy numer.
8zł a przesyłka wliczona?(Mam najnowszy numer CD-Action)
Nie wiem czemu ma nie sprzedawać za 10zł. Ludzie czasami jeszcze drożej sprzedają płytki z czasopism. Mnie się kiedyś udało opchnąć grę z czasopisma za 30zł na allegro. ;)