Sprzedaż gier - kartony i nowsze, rartytasy
Postanowiłem powoli sprzedawać swoją kolekcję, na początek pozbywam się paru tytułów, i trochę pudełkowego "śmiecia" - czyli same płytki, niepełne wydania czy mało znane gry. Są też książki i gadżety związane z grami.
Wszystkie zdjęcia w linku na Picasie - https://picasaweb.google.com/112189999455523968424/Sprzedaz
Na razie wystawiam to, ale więcej niż pewne że inne gry pojawią się w niedługim czasie.
UWAGI
Dune 2 jest na Amige
Star Trek Klingon to nie gra, tylko coś w rodzaju "pokazu", coś jak Silent Hill Experience na PSP
Kontakt w profilu.
Aaa, Age of Conan ma chyba wciąż dobre keye na konto premium, bo nie był używany.
Gnoll, co się stało?
Kolekcjonowanei gier w dzisiejszych czasach kompletnie traci sens. Cyfrowa dystrybucja i inne dzikie węże. najgorzej, że to traci na wartości..
Ile za Diablo?
Battle Zone s[próbowałbym na Twoim miejscu wystawić na eBayu za jakaś fajną sumkę. Zawsze jest szansa, że jakiś kolekcjoner wybuli kasę. :)
Gnoll, co się stało?
Nic. Po prostu przejrzałem swoją kolekcję i część gier wydaje mi się niepotrzebna.
Ile chcesz za Dune 2? Dyskietki sprawne?
80 zł z wysyłką. A czy sprawna? Ja w swoim PC nie mam stacji dyskietek, więc tym bardziej nie posiadam Amigi aby to sprawdzić :) Ale dyskietki wizualnie są w świetnym stanie.
Moglbys mi napisac wszystkie gry jakie masz do sprzedania na amige?
Tylko Dune. Był kupiony przez pomyłkę, chciałem wersję na PC.
Ile za Diablo?
Sam? 20 zł plus wysyłka. Z Hellfire - 140 zł plus wysyłka.
Davhend
Z wystawianiem na Ebay się nie bawię, tylko kupuje. Na razie daje rade z Allegro i forum :) A kolekcjonowanie ma sens, jeżeli zbierasz nieco starsze gry/premierówki/edycje kolekcjonerskie/wszystko naraz.
Co dokładnie wchodzi w skład zestawu Heroes of M&M III ?
Podstawka - płyta + instrukcja, instrukcja w takim sobie stanie.
Armageddon's Blade - płyta
Shadow of Death - płyta
Można kupić podstawkę i dodatki osobno.
gnoll=> razem Force Commander i X-Wing Collection ile wyjdą po znajomości? W środku niczego nie brakuje?

gnoll=> razem Force Commander i X-Wing Collection ile wyjdą po znajomości?
Nie pamiętam abyśmy brudzia wypili :) Żartuję, Force Commander - 50 zł. X-Wing Collection - 60 zł.
W środku niczego nie brakuje?
Sam oceń --->
Podbijam
Up
Ile za te pudelko Star Wars Galaxies ?
Ile za te pudelko Star Wars Galaxies ?
50 zł + wysyłka
ile za samego hl blue shifta?
15 zł + wysyłka
Podbijam
Podbijam