Witam mam na sprzedaż Xboxa 360 jest to wersja Falcon z dyskiem 60gb.
W skład zestawu wchodzi:
-konsola z dyskiem
- dwa oryginalne pady ( czarny i biały )
-pełne okablowanie (kabel do pada - możliwość grania bez baterii, zasilacz, kabel hdmi, przejściówka audio umożliwiająca podpięcie konsoli pod wzmacniacz audio + kabel pod to)
-gry ( Gta 5, Gta 4, Driver San Francisco Wersja Kolekcjonerska, Red Dead Redemption, L.A. Noire, Star Wars Force Unleashed, Forza 4, Forza 3, Gears Of War 2, Brutal Legend, Batman Arkham City - w opakowaniu zastępczym)
Cena 500zł do uzgodnienia.
Jestem pierwszym właścicielem konsoli, jest ona w pełni sprawa w stanie bardzo dobrym. Nigdy nie miałem z nią żadnych problemów. Nie była przerabiana ani naprawiana. Jedyna mała wada to napęd, który otwiera się czasami za drugim razem, a tak wszystko śmiga. :)
Rozumiem cena realna, bo nikt nie krzyczy, że za drogo, ale i tak za tyle nikt nie wyskoczy z rozbitą skarbonką. Za 400zł trochę mi szkoda.
Szkoda że ostatnimi czasy mam tyle wydatków... może bym na końcu roku się do cb odezwał jeśli byś nie sprzedał jeszcze tego xboxa ;)
RaQman jak coś to na mail jeśli jednak się zdecydujesz- [email protected]
Prawdopodobnie jednak wystawię na allegro i ktoś pewnie się znajdzie, ale wolałem tutaj dla kogoś kto będzie fanatykiem, a nie dziecko, które nie zadba i konsola padnie, bo włoży się ją do szafki, między książki i odpali na 24h. :/
A tak btw. chciałem kasę przeznaczyć na wiatrówkę Hatsana po alchemii także jak ktoś zainteresowany zamianą to czemu nie.