Sprzedaje Xboxa 360. Niestety nie mam już czasu i chęci na granie. Konsola nigdy niezbanowana, nieprzerabiana i nigdy nie naprawiana. Jest to wersja Premium 60g Falcon. Zakupiona 24 grudnia 2008r. Jestem jej pierwszym właścicielem, a stan oceniam na bardzo dobry z niewielkimi ryskami wynikającym z używania konsoli.
Z tego co wiem gwarancja jest jeszcze na Roda, gdyż obejmuje ona okres 3 lat.
Do niej dorzucam 2 pady, papiery, okablowanie i kabel HDMI.
Pady są w stanie średnim. W jednym przycisk B chodzi ''dziwnie'' trzeba go niekiedy mocniej wcisnąć, tak samo w drugim z przyciskiem LB. Nie przeszkadza to tak bardzo w graniu, ale chciałem to nadmienić.
Cena to 550 zł do uzgodnienia.
Z tego co wiem gwarancja jest jeszcze na Roda, gdyż obejmuje ona okres 3 lat.
Coś czułem, że lepiej będzie odmówić picia z Billem Gatesem. Wrobił mnie w gwarancję!
<-
W odpowiedzi na dużą wadliwość Microsoft rozszerzył okres gwarancyjny na konsole Xbox 360 do trzech lat dla wszystkich błędów, które powodują wyświetlanie się trzech czerwonych lampek na konsoli (tzw. "czerwony pierścień śmierci")
źródło wikipedia. Więc nie wiem z czego się cieszysz.
Kusząca oferta, ale niestety jestem jeszcze 'dzieciaczkiem', który żyje wyłącznie z kieszonkowych. Niestety.
Co prawda, mam już jedną, ale niestety zbanowaną. Tak, tak. Trochę piraciłem, ale już mi to przeszło. Strata kasy.