Witam. Mam dla was zadanie ( pomoc ) w wycenie:
-Xboxa 360 SLIM ( 250gb ) Ponad 1,5 rocznego. ( Stan idealny - brak jednego ''X'' z przodu konsoli - odpadło - słabo przklejone, mały drobiazg), bardzo dobrej jakości kabel HDMI, oryginalny Headset, 2 czarne pady ( do jednego mam pudełko - oraz podstawkę ), kabel z zasilaczem, kabel z AV, złączka chinche, Instrukcje.
Oraz 12 gier:
-Assassin's Creed Revelations ( online pass użyty )
-Assassin's Creed Brotherhood - Edycja Specjalna
-Assassin's Creed II
-The Elder of Scrolls V: Skyrim ( Mapa w zestawie )
-Mass Effect 3 ( online pass użyty, 2 dni golda uzyte )
-Battlefield 3 ( online pass użyty )
-Battlefield: Bad Company 2 ( online pass użyty )
-Medal of Honor: Airborne ( Classic )
-Fifa 11 ( Classic )
-Need for Speed: Hot Pursuit
-Alan Wake / Forza Motorsport 3 ( Double pack - w 1 pudełku 2 gry )
Do niektórych gier mam paragon. Na konsoli jest profil ''HarryJump'' ponad 5400(G). Jeżeli ktoś kupi wszystko naraz ma z głowy dokupywanie online passów. Wystarczy kupić golda i jazda.
Chciałbym abyście pomogli mi w wycenieniu:
1.Osobo konsoli razem z gadzetami i osobno gier.
2.Konsole z gadzetami + wszystkie gry.
CW: 1800zł za wszystko / Cena, która mnie zadowoli: 2000zł za wszystko.
Z gory dzieki za pomoc. Jesli ktos chetny na ten zestaw - gg: 7379351
Pozdrawiam.
"CW: 1800zł za wszystko / Cena, która mnie zadowoli: 2000zł za wszystko."
Az sie zakrzusilem... niech mnie ktos po plecach poklepie O_O
Stefan - robiłem to na szybko :P Dlatego proszę was o wycene bo ja to dupa wołowa w tych sprawach. :P
Nowa 250tka z dwoma padami to niecale 1100zł. Zeby przyciagnac klienta to nawet nie co marzyc o 85-90procentach ceny nowej bo kazdy Ci powie "pocaluj sie w d.... kupie SE nową", sprzet uzywany nie powinien kosztowac wiecej niz 75procent nowego egzemplarza wiec za Twojego dobra cena to 700-800zł, ale bardziej 700zł niż 800zł.
Z grami będzie jeszcze gorzej, jak wezmiesz 50procent ceny nowych to juz sukces. Sa wyjatki "biale kruki" (rzadkie gry, wersje kolekcjonerskie itd" ale te ktore Ty masz to zadne "perelki" wiec smigasz na alledrogo i sprawdzasz, zliczasz, dzielisz na pol, wracasz na gry online i dajesz 30procent rabatu od tej policzonej i podzielonej kwoty dla "wujka stefanaburczymuchy" i wszyscy szczesliwi ;)
Pytanko. Ile ty byś dał za to wszystko? :D
Gry masz dobre, nie jakies tam "popierdółki" na nich sporo zgarniesz :)
Assasyny - 200-240zł (calosc)
Skyrim + ME3 - 180-220zł
Battlefield 2+3 - 160-200zł
MOH+Fifa11 - 40-60zł
NFS HP + Alan Wake + Forza 3 - 80-120zł
MOH+Fifa11+NFS HP+Alan Wake +Forza 3 dodaj do zestawu to podniesie jego atrakcyjnosc a reszte sprobuj sprzedac osobno bo w zestawie NIKT Ci tyle nie da co zyskasz przy sprzedazy osobno