Witam mam do sprzedania konto uplay z grą watch dogs którą dostałem do karty graficznej, oferty dla chętnych, płatność jedynie kodem paysafecard. interesuje mnie 80zł choć cena do ustalenia :)
Pozdrawiam i zachęcam, dla zainteresowanych prosze pisać na pw, dam kontakt.
To ja opierdole za 40
@frisiek
Wysłałem pw.
Pisz gg 34057595
@rouve pisz gg 34057595
Lub ty podaj GG
Nie używam żadnych komunikatorów, tylko pw na tym portalu.
na tym portalu nie ma pw
Zrob sobie gg jeżeli chcesz kupic 2 min roboty
Chcesz? bo mam chętnego
To tylko jakiś głupi troll. On nie chce kupić tej gry. Jego post miał być śmieszny, ale mu nie wyszło.
@Bezi2598
Właściwie to czekałem, aż ktoś pokroju Twojej inteligencji da się sprowokować. :) Nic śmieszne być nie miało, lubię po prostu czytać posty osób, które w każdym wątku próbują pokazać, jacy to oni nie są. :)
Dlaczego na każdym forum są takie osoby, które robią wszystko by tylko innych zdenerwować? Zalegasz gościowi z kupnem tego W_D. Daj mu klarowną odpowiedź czy kupujesz czy nie bo jak możesz przeczytać ma on inną osobę do dokonania transakcji, przestań w końcu być dzieciakiem gościu.
@Oficjalny Bednarczyk
Po pierwsze nic o mnie nie wiesz, więc mnie nie oceniaj. :) Po drugie nie mów do mnie gościu, bo kolegami nie jesteśmy, w piaskownicy się razem nie bawiliśmy, w wojsku nie służyliśmy. :) Skoro dopiero co jakieś egzaminy miałeś, to jesteś podług mnie szczeniakiem, co jest kolejnym powodem, żebyś nie zwracał się do mnie jak do kolegi.
@rouve wszyscy zdrowi ?
na forum wszyscy są "kolegami" a gdyby się podpisywać realnymi danymi nie pisałbyś takich głupot, wchodzisz w temat, siejesz zamęt, ktoś dobrze to nazwał to udajesz wielkiego lorda. Nie znamy cię to nie możemy oceniać ? z twoich postów jednoznacznie wynika, że jesteś cwaniaczkiem jakich wielu.