Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Sprzedam różne gry na Steam i Origin, bardzo tanio :)

24.09.2013 22:42
1
dandefacto
16
Pretorianin

Sprzedam różne gry na Steam i Origin, bardzo tanio :)

Na sprzedaż gry w formie kluczy Origin bądź Steam:

The Sims 3 + 3 dodatki + Mirror's Edge za 14.99 zł (Origin)

Killing Floor Complete Bundle (Killing Floor + 13 DLC) za 13.99 zł (Steam, warte tam 170 zł)

Dead Space 3 za 7.49 zł (Origin)

LA Noire DLC Bundle (8x DLC do podstawowej wersji gry) za 14.99 zł (warte na Steamie 50 zł)

Red Orchestra 2 GOTY + Red Orchestra Ostrfront 41-45 za 10.99 (Steam)

Oferty na Allegro ;)

24.09.2013 22:53
graczo1818
😍
2
odpowiedz
graczo1818
73
Avikara

170 zł powiadasz no popatrz nie widziałem że tak stara gra tyle kosztuje z pseudo DLC wiesz kilka lat temu to ten killing floor był za 10 zł w Biedronce razem z Dlc...

24.09.2013 22:59
3
odpowiedz
dandefacto
16
Pretorianin

Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania to nie komentuj ;) W biedrze raczej go za 10 zł nie znalazłeś, ale o ile jeszcze wzrok mi dobrze służy to na Steamie cena "39.99 Euro" widnieje, przeliczając to na złotówki to swoje kosztuje więc - następnym razem pisz w temacie, albo zamilknij jeśli nic chociaż trochę inteligentnego nie masz do dodania ;)

24.09.2013 23:26
4
odpowiedz
Sage
155
Arbiter Elegantiae

Przeliczanie w ten sposób, to jak podawanie długości pewnej części ciała razem z kręgosłupem. I kapeluszem. Cena na Steamie żyje swoim życiem i każdy średnio rozgarnięty wie, że zmienia się co chwilę.

Powodzenia ze sprzedażą, może trafi się jakiś jeleń.

24.09.2013 23:33
5
odpowiedz
dandefacto
16
Pretorianin

Podejrzewam, że jedynym jeleniem tutaj jest osoba, która tak sra jadem i ma ból dupy, mimo, że nie ma racji. Najtaniej na steamie paczka kosztowała 9 ojro - raz. Najtaniej jedno DLC kosztuje na polskich serwisach aukcyjnych w okolicach 6 zł, niektóre kilkadziesiąt groszy mnie - i tak to jest najtaniej. 13x nawet te 5 zł daje ci BANALNY do obliczenia rachunek, a nie wliczyłem w to nawet podstawki. Sporo tych jeleni w Polszy, skoro na promowanych aukcjach spora grupa osób kupuje to 2x drożej niż u mine ;) Na przyszłość radzę się rozeznać w temacie zanim palnie się głupotę.

24.09.2013 23:35
BliBs_Pl
6
odpowiedz
BliBs_Pl
81
Weltschmerz

Przeciez gry sa z bundli cwaniaczku, wiec zdobyles je za 1/2/3 zlote i teraz sprzedajesz kilkanascie lub kilkadziesiat razy drozej. Powodzenia.

@up.
O co ten bol dupy? O to, ze kolega Sage nazwal rzecz po imieniu? Te dlc to tylko postacie, a to wszystko razem z Killing Floorem mozna bylo miec za 6 zlotych i do tego byla masa innych gier jak Red Orchestry. Jestes po prostu zalosny, bo mowisz tak jakby to byla rzeczywiscie promocja. Szkoda, ze tak duzo jest jeleni, ktorzy i tak kupuja u takich jak ty.

24.09.2013 23:38
7
odpowiedz
dandefacto
16
Pretorianin

Cwaniaczku-cebulaczku - pierwsze sprawdź cenę tych 1/2/3 ZŁOTÓWECZEK, a potem powyzywaj tych, którzy sprzedają to 2-3 a nawet 4-5 razy drożej;) Kapitalne cwaniactwo.

24.09.2013 23:39
8
odpowiedz
smuggy1986
4
Legionista

Zawsze się znajdzie banda idiotów z bólem anusa co nie może zdzierżyć, że ktoś sprzedaje coś, czego oni sami nie kupią. Po cholere czereśniaki komentujecie? Regulamin nie obowiązuje was?
Jakie DLC w tym LA Noire?

24.09.2013 23:44
9
odpowiedz
dandefacto
16
Pretorianin

@BliBs_Pl już wiem, że jesteś tylko cebulaczkiem, którego piecze dupsko aż do krwi, że ktoś sprzedaje coś nie po twojej myśli, ale pokaż mi cwaniaczku GDZIE można było to kupić jako kupić za 6 zł, chyba, że giftowanie na HH to jest KUPOWANIE. Inni kupili to za taką cenę z normalnego IG bo tyle wyniosła cena. Czemu o tym nie wspomniałeś? A może napiszesz coś o gościach, co sprzedają to po 2-3x wyższych cenach? Rozumiem, że dopiero kończymy którąś z obowiązkowych szkól bo twoja matematyka jest beznadziejna, ale podejrzewam, że sprzedaje to 1.2x drożej, a nie kilka-kilkanaście razy (co za głupota, wtedy musiałbym każdą z tych gier kupić za mniej niż 90 groszy).
" Jestes po prostu zalosny, bo mowisz tak jakby to byla rzeczywiscie promocja."
Coś cie porządnie uwiera w dolnej części, skoro to najtańsze oferty. W takim razie to wygląda na promocję ;)
"Szkoda, ze tak duzo jest jeleni, ktorzy i tak kupuja u takich jak ty."
Jak wspomniałem - prawdziwym rogaczem są takie byki jak ty, którzy mają ból dupska bo sami nie mogą zarobić KILKU złotych. Ciekawe co byś powiedział na tych, którzy sprzedają te gry po 30-50 zł i te gry SCHODZĄ.

Ból dupy bo sprzedaje to raptem na zarobku w okolicach 2-3 zł pod warunkiem sprzedania wszystkich gier? Faktycznie - KANTUJĘ LUDZI I SZUKAM JELENI.

24.09.2013 23:45
BliBs_Pl
10
odpowiedz
BliBs_Pl
81
Weltschmerz

Tak sie sklada, ze sledze rynek gier od ponad poltora roku i o bundlach wiem wiecej niz ty. Za ostatnia Indie Gale mozna bylo dac 6 zlotych i dostawalo sie Red Orchestre, Killing Floora i bodajze jeszcze z 6 innych gier. Watpie, ze pozyskales te gry w inny sposob i to samo jest z Dead Space 3, ktory byl za dolca z innymi grami od EA. Nie wciskaj kitu, ze dales za to wiecej, bo to nieprawda.

Koniec dyskusji i zacytuje Wojciecha Cejrowskiego: "Z debilami nie rozmawiam."

Szkoda, ze musze pisac z telefonu, bo z komputera bym mial lepszy dostep do wszystkiego. Chce cie tylko zapytac: co ty pieprzysz? Ten zestaw byl za 6 zlotych, a nie 25. Co do DS3, to wiadomo ze ciemna masa na Alledrogo bedzie myslaa, ze to tanio, a to nieprawda.

24.09.2013 23:48
11
odpowiedz
dandefacto
16
Pretorianin

Mój drogi, za 6 zł w Ostatniej Indie Gali dostawało się kilka gierek na Steam wartych może 1 zł na Allegro ;) obecnie za zestaw o którym mówisz trzeba zapłacić bodajże ponad 24 zł. Cos ci nie wyszło. Cena za DS3 wśród wszystkich ofert na allegro jest najniższa, więc...? Będziesz wyzywał ludzi od debili, jeleni, łosi bo kupią w sklepie Origina tą grę za jakieś 50 zł? Tak śledzisz rynek gier?

Sprawdziłem, za paczkę tych gier wychodzi niecałe 25 zł obecnie (7.85$). Skoro zgiftowałem pozostałe gry bo duble to warto sprzedać ze zwrotem. Faktycznie, trudna matma.

Uhuhuhu 7.85 za tą paczkę jest :)

Ciemna masa na allegro mówisz? To znaczy, że MAJĄ NIE KUPOWAĆ bo BYŁO taniej, ale już nie jest? JEzu jak to brzmi! Jesteś łosiem jeśli to kupisz bo było taniej. JAkie wyjście? Nie kupować wcale bo niższej ceny się nie znajdzie. Fuck logic
Sprawdź za ile był zestaw ;) Tzn jest nadal

Forum: Sprzedam różne gry na Steam i Origin, bardzo tanio :)