http://allegro.pl/show_item.php?item=3111396707 link do aukcji.
jest to wersja CECHJ04 z 2008 roku. Polecam.
UP!
Jeśli ktoś kupi tego zdechlaka za taką cenę to pozostaje mi już tylko pogratulować inteligencji. Nie zapomnij dodać przyszłemu nabywcy tej opalarki. Z pewnością się przyda.
Nowa cena ! 430 zł Stwierdziłem że 530 to za dużo. Niżej już nie zejdę.
Wiesz jeżeli dba się o sprzęt to będzie działał bez problemu. Konsola raz mi się zawiesiła.
emek rozumiem cię. Brak konsoli na pewno ci doskwiera,ale to nie jest powód aby mi tu spamić ;)
UP!
430zł i ani grosza mniej
Jak dla mnie cena jest odpowiednia. Ludzie kupują ps3 40gb bez gier za 400 zł więc...
Proszę mi nie mówić że moje gry nie są warte 30zł bo samo gt5 jest warte 40zł
arekkobylo - nie dyskutuj odnośnie ceny, na tym forum jak wystawisz masseratti za 1zł to i tak będzie drogo.
Co do [4] totalnie sie zgadzam - ja mam wersję 80GB też z 2008 i działa bez najmniejszych problemów.
człowieku nie znajdziesz frajera który kupi ci to za taką cenę i to jeszcze pierwszą generację PS3.
Troszkę dużo, za 650 można mieć slimke z roczną gwarancją. Co do posta [4] to ok jak będziesz dbał to będzie chodzić wieczność, ale kto mi zagwarantuje, że ty o nią dbasz? Twoje słowo jest dla mnie warte tyle samo co każdego innego użytkownika allegro czyli nie wiele.
A i tak z innej beczki nie ma czegoś takiego jak nówka bez foli, albo jest nówka i wtedy jest coś w foli, albo jest otwarte co automatycznie równa się z używane.
Konsola nie była rozbierana,naprawiana.
Jeżeli 430zł to dużo to wystarczy wam pogratulować.
Jak dla mnie cena jest odpowiednia. Ludzie kupują ps3 40gb bez gier za 400 zł więc...
Proszę mi nie mówić że moje gry nie są warte 30zł bo samo gt5 jest warte 40zł
UWAGA!!!
Gratis dostajesz trzy gry: fifa 10, Gran turismo 5 , operation flaspoint red river ( nówka bez folii )
Gry dajesz GRATIS a więc nie są warte 30 zł. Proste
Heh najlepiej jak bym za 250zł wystawił nie ? Do tego dodam rzadko używane ferrari f430.
Nie jesteście zainteresowani kupnem to nie spamujcie mi tu.
Jak zwykle przy ogłoszeniu musi się znaleźć kilku specjalistów,którzy dokładnie wiedzą ile warta jest dana rzecz.Na sam koniec okazuje się,że dana rzecz i tak się sprzeda po cenie wyznaczonej przez autora ;-)
Tak całkowicie poza tematem. Zastanawiam sie dlaczego ludzie na allegro zawsze piszą "Dziś do sprzedania mam..."
Że to niby taki chwyt marketingowy, że dużo sprzedajesz a jutro będzie coś innego?
UP! ;-)
UP!
Slabo dbasz o sprzet. Moja ps3 gdy ja sprzedawalem byla bez najmniejszej rysy, wiec nie wciskaj ludziom glupiego kitu ze jak chce bez rys to niech jupia sobie nowa, to bylo bez sensu
No i się konsolka sprzedała.
[16] pewnie wielu sprzedających nie zwraca nawet na to większej uwagi. Chociaż ja przy wystawianiu przedmiotów piszę "aukcja dotyczy ...", żeby właśnie tak nie zabrzmiało jak napisałeś. ;)