Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Sprzedam PS3, Crash Bandicoot PSX, Rayman PSX

07.07.2013 15:32
1
gurken
3
Junior

Sprzedam PS3, Crash Bandicoot PSX, Rayman PSX

Dzisiaj mam na sprzedaż konsolę do gier Sony Playstation 3 w wersji slim z dyskiem 120GB (Model CECH-2103A).

Konsola została zakupiona dwa lata temu w Anglii w sklepie Cash Converters i od tamtego czasu była przeze mnie sporadycznie używana. Wszystko działa perfekcyjnie, zero zawieszeń, przegrzewania się itp. Stan konsoli oceniam na bardzo dobry z minusem, ponieważ konsola na bokach posiada drobne rysy widoczne głównie z bliska, ślad po naklejce gwarancyjnej sklepu Cash Converters oraz na dolnej części brakuje jednej antypoślizgowej nóżki, co oczywiście nie ma żadnego wpływu na stabilność konsoli (na życzenie mogę przesłać dokładne zdjęcia na e-mail). Konsolę wraz z grami i wszystkimi akcesoriami wysyłam na własny koszt w pełni zabezpieczoną przed ewentualnym uszkodzeniem w opakowaniu zastępczym, ponieważ podczas powrotu do Polski oryginalne opakowanie zostało w Anglii. Z bólem rozstaję się z tym sprzętem, ponieważ studia, praca i dziewczyna minimalizują mój wolny czas niemalże do zera przez co konsola od jakiegoś czasu leży nieużywana.

W skład sprzedawanego zestawu wchodzi:

- konsola Sony Playstation 3 SLIM 120GB (Model CECH-2103A)
- oryginalny bezprzewodowy pad Sony Dualshock 3
- pad przewodowy
- kabel zasilający z wtyczką angielską + przejściówka na polską
- kabel usb (2m)
- kabel HDMI (2m)
- kabel AV Chinch Component
- 17 oryginalnych pudełkowych wersji gier
- GRATIS nowa gra, w folii - Assassins Creed Brotherhood – Auditore Edition (ENG) wersja PC
- GRATIS kod zapewniający 30 dniową subskrypcję usługi Playstation+

Lista gier:

- Assassin's Creed (ENG)

- Battlefield 3 (PL)

- Colin McRAE Dirt 2 (PL) okładka niemiecka

- Fifa 09 (PL) nowa w folii

- Fifa 10 (PL)

- Fifa 11 (PL)

- Fifa 12 (PL)

- Gran Turismo 5 Prologue (ENG)

- Grand Theft Auto 4 (ENG)

- Medal of Honor Airborne (ENG)

- Prince of Persia (ENG)

- Pro Evolution Soccer 2010 (ENG)

- Pro Evolution Soccer 2011 (ENG) bez okładki w oryginalnym pudełku z hologramem

- Red Dead Redemption (ENG) 4 malutkie ryski na płycie w żaden sposób nie wpływające na rozgrywkę

- Uncharted: Drake's Fortune (ENG)

- Uncharted 2: Among Thieves (PL)

- Uncharted 3: Drakes Deception (PL) okładka czeska

CENA ZA KOMPLET 800zł WYSYŁKA PACZKĄ POCZTOWĄ PRIORYTETOWĄ GRATIS LUB DOWÓZ NA TERENIE KRAKOWA

Kontakt:

gurken00(małpa)gmail.com

Oprócz tego mam do sprzedania
Crash Bandicoot 3 Warped (90zł) i Rayman (18zł) na psone oraz Assassin's Creed Brotherhood Auditore Edition ENG na PC (30zł)

Forum: Sprzedam PS3, Crash Bandicoot PSX, Rayman PSX