Sprzedam PS3 80GB wersja classic.
Dorzucam:
kable:
-do pada
-chinch euro
-zasilający
kod na 30 dni PS+
pada sixaxis
Wszystko sprawne.
W jakim stanie jest konsola? Zaplombowna?
320zł + w cenie przesyłka za pobraniem wchodzi w grę?
No i daj zdjęcia.
Konsolę trochę już mam,więc widać ślady użytkowania(podobnie jak na padzie)ale tak jak wspomniałem wszystko działa jak należy.
Docelowo to była konsola 40 GB jednak wymieniłem dysk na większy i od jakiegoś czasu ma 80.
Cena raczej nie taka jakiej oczekuję.
Zdjęcia: [link]
Na więcej nie masz co liczyć, to w końcu FAT, który lada dzień może złapać YLODA i naprawa będzie kosztowna. Zainteresowanie tą wersją jest raczej znikome i musiałbyć dać naprawdę atrakcyjną cenę, by się szybko tego pozbyć. Myślę, że coś koło 200-250 złotych to maksimum. Za stówkę więcej, sprzedają juz zestawy z grami.
Podaj emaila, negocjujmy.
Rozumiem że chcesz ograc ostatnie tytuły na ps3, ale jesteś pewny że chcesz od niego kupić tego fata ? Moim zdaniem lepiej dołożyć te 200zl i wziąć używaną slimke. Szczególnie że gra się nie zakończy na the Last of us i Beyond... :)
Zapytałem jeden z serwisów konsol i mi napisali że FAT'y są lepszej jakości i niby mniej awaryjne.
No i design starsze PS3 mają świetny.
Jestem w stanie zaryzykować. :)
A na TLoU i Beyond przyjdzie czas - zanim ogram inne, starsze tytuły minie wiele czasu i te tytuły zdążą stanieć i wyjdą pewnie edycje GOTY z wszystkimi DLC.
Chciałem przygarnąć Slim'a za 400 złotych, ale gościu mnie wyrolował (4 dni i kuriera nie ma, nie odpisuje na mejle, a małą zaliczkę dostał).
No to ładnie ci powiedzieli :D Faty to są konsole pierwszej produkcji tamtej dekady, najbardziej awaryjne z niedopracowanym systemem chłodzenia. Lubią padać (łapać tzw. YLoDa) Poczytaj sobie. Co prawda - pod względem designu są świetne, ale to chyba na tyle ich zalet :)
Jak kupować to tylko PS3 slim. Nie wiem dlaczego ci tak powiedzieli, nie wnikam, niewiem gdzies pytał ale jak widać serwisy to nie jest dobre miejsce na tego typu pytania. Więcej zepsutych konsol - większy zarobek dla serwisów, nie dziwota że polecają.
Powinieneś zapytać google, no ale jak chcesz na własną odpowiedzialność, ale za długo na tym nie pograsz. Autor tematu tez się przecież nie przyzna z której reki to konsola.
No wiesz... co czytam o szczęściarzach którym konsola jeszcze nie padła, to większość ma FAT'y. Większość marudzi że napęd szybko pada w slimkach, obudowa plastikowa trzeszczy itp...
O sprzęt (jakiego bym nie kupił) zamierzam dbać, więc liczę że pociągnie trochę czasu bez żadnych problemów.
mam grubaskę zakupionę w 2007 i działa bez problemu. PS3 to nie X360 które padały po 5 razy w ciagu roku - zawodność grubasek ocenia się na 10% - tzn. że tylko jedna na 10 konsol się popsuła.
Nie to, ze namiawiam, bo gdybym sam miał kupować pewnie kupiłbym slimkę, ale nie ma o co bić piany ;)
Jeśli chodzi o mnie to konsola sprzedana.
Temat do zamknięcia.